Soluții la nevoile dumneavoastră.

Discută cu un partener

logo

09:00 - 22:00 (RO)

Luni - Vineri

Un român care știe cum merge treaba

Dragi cititori,

A trecut ceva vreme de când nu am mai prezentat minunațiile de care ne lovim zilnic, însă zilnic suntem șocați de ce le trece unora prin cap.

SERVICIILE NOASTRE SUNT CONTRA COST

Zilnic suntem înjurați de concetățenii noștri (cetățeni europeni cu drepturi și ajutoare sociale) fiindcă nu le oferim asistență juridică gratuită.

Serviciile juridice sunt similare cu cele medicale. Ai o problemă medicală, mergi la doctor. Dacă ai asigurare medicală, plătești mai puțin sau deloc, însă fără o asigurare medicală, plătești tot!

La fel și la noi. Ești un client PREMIUM, plătești mai puțin sau deloc. NU ești un client PREMIUM? Plătești consultanța!

NU OFERIM INFORMAȚII PE FACEBOOK

Deoarece serviciile de consultanță sunt contra cost, cât și pentru protecția datelor dvs. nu vă putem oferi asistență prin Facebook.

Dacă ați văzut anunțul nostru, vă recomandăm să utilizați numerele de contact pentru a ne contacta telefonic.

Persoanele care au un comportament similar vor obține în cel mai bun caz, o restricție permanentă la serviciile noastre.

NU MAI CONFUNDAȚI MAIER CONSULTANTS CU AMBASADELE ȘI CONSULATELE

Serviciile juridice prestate de MAIER Consultants sunt complet independente de competențele Consulatelor, iar noi avem posibilitatea de a vă oferi o gamă mult mai variată de servicii decât puteți obține prin Consulat, sau putem obține anumite documente mult mai rapid cu ajutorul unui avocat decât prin Consulat.

Dacă v-ați prezentat la Consulat și ați solicitat vreun serviciu și vi s-a zis că nu se poate sau că trebuie să vă deplasați în România, este posibil ca noi să vă zicem că putem și că nu trebuie să vă deplasați în România.

Acest lucru se datorează faptului că noi vă putem reprezenta oriunde în lume, în baza unor procuri notariale sau a unui contract de asistență juridică, servicii pe care Consulatul nu le prestează deoarece nu întră în competența lor.

PROTECȚIA DATELOR DVS. ESTE PRIORITATEA NOASTRĂ

Toate serviciile preluate de MAIER Consultants sunt redirecționate spre notari, avocați, traducători, consilieri juridici, care sunt obligați, prin natura meseriei lor și prin contractele de confidențialitate semnate, să prelucreze datele și actele dvs. cu cea mai mare grjă.

Recomandăm constant clienților noștri să fie atenți cui furnizează datele personale, însă nu putem trăi cu paranoia, sub o piatră, toată viața.

Este foarte simplu să faci diferența dintre o firmă ”no name” cum spune dna de mai sus, și o companie cu reputație internațională, cum este MAIER Consultants.

Verificați cu atenție companiile și furnizorii de servicii înainte de a le preda informațiile dvs.

TEHNOLOGIE MODERNĂ LA MAIER CONSULTANTS

La MAIER Consultants folosim cele mai avansate sisteme informatice care ne ajută să vă ajutăm rapid și să reducem eroarea umană.

Mai bine de 40% din activitatea noastră este automatizată, iar restul de 60% este semi-automatizată, agenții noștri utilizând instrumente și scripturi care îî ajută să fie productivi și să elimine greșelile și ghicitul.

De aceea, când ne sunați sau ne trimiteți un email/mesaj, sunteți preluați de un ”robot” care identifica necesitățile dvs. sau vă transmite anumite informații simple.

O firmă care se respectă, contradictoriu cu ce spune dna Cristina, va investi și va utiliza sisteme informatice performante pentru a fi productivi.

UN ROMÂN CARE ȘTIE CUM MERGE TREABA

Este român, educat, la curent cu toate schimbările legislative, cunoaste toate legile române și străine. Într-un cuvânt ”știe” cum merge treaba!

Dragi români – ”treziti-vă” (extras din Imnul Național)! Știm că este greu de crezut, însă din ”89 sau de când ați plecat din țară, lucrurile s-au mai schimbat.

Zilnic apar schimbări legislative pe care, este de înțeles, nu aveți de unde să le știți, însă noi asta facem toată ziua: studiem, ne documentăm, învățăm și prestăm servicii juridice.

Toate acestea ne transformă într-o echipă de profesioniști cu experiența necesară de a vă oferi soluții la toate necesitățile dvs. juridice, oriunde v-ați afla!

 2,690 total views,  2 views today

Comments are closed.