Soluții la nevoile dumneavoastră.

Discută cu un partener

logo

09:00 - 22:00 (RO)

Luni - Vineri

Traduceri

SERVICII

TRADUCERI

Aveți nevoie de o traducere pentru a fi prezentată și acceptată la Secția Consulară a României, la locul de muncă sau la autoritățile locale? Traducătorii noștri sunt autorizați să efectueze acest tip de traduceri. Împreună cu partenerii noștri avem posibilitatea de a efectua traduceri în peste 100 de limbi.

Traducere documente

Efectuăm traduceri autorizate pentru a fi utilizate la Secția Consulară a României cât și traduceri legalizate pentru a fi utilizate atât în România cât și în străinătate.

Redactare documente

Aveți nevoie de un document redactat într-o anumită limbă? Fie că este vorba despre un email, o notificare legală sau un contract, traducătorii noștri vor colabora cu birourile notariale sau cu avocații parteneri pentru a redacta documentul dorit, în conformitate cu necesitățile dvs. și legislația în vigoare.

Servicii de interpretariat

Oferim servicii de interpretariat simultan, consecutiv sau telefonic. Translatorii noștri vă pot oferi asistență telefonic sau în persoană, la locul de muncă, la notar sau la avocat, la bancă, la poliție, la ambasadă sau la consulat, la birourile primăriei sau în orice altă locație.

A

Afrikaans
Arabic
Arabic Formal

B

Bosnian
Bulgarian
Burmese

C

Catalan
Chinese
Croatian
Czech
Canada

D

Danish
Dutch

E

English
Estonian
Egyptian

F

Finnish
Flemish
French
France

G

Georgian
German
Greek
Gaelic
Gulf

H

Hebrew
Hindi
Hungarian

I

Icelandic
Indonesian
Irish
Italian

J

Japanese

K

Korean
Kurdish

L

Lao
Latvian
Lithuanian
Levantine

M

Maghrebi
Macedonian
Mongolian
Montenegrin

N

Nepali
Norwegian

O

Persian
Polish
Portuguese
Portugal

R

Romanian
Russian

Swahili
Swedis
Swiss

S

Serbian
Somalian
Spanish
Spain

T

Tagalog

V

Vietnamese

W

Welsh

X

Xhsa

Y

Yruba

Z

Zulu

De ce noi?

Serviciile noastre sunt ideale în special în situațiile în care este necesară aplicarea apostilei sau obținerea unei traduceri autorizate.

Majoritatea traducerilor pot fi efectuate de către traducătorii noștri în 24h, însă timpul de soluționare diferă în funcție de limbă, tipul traducerii, urgența serviciului, numărul de pagini etc.

Pentru a vă putea oferi o cotație rapidă, vă rugăm să completați formularul alăturat.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Diferențe între traduceri

Ce este traducerea autorizată?

Traducerea autorizată este traducerea realizată de un traducător autorizat de Ministerul Justiției.

Traducerile simple pot fi transformate în traduceri autorizate doar în cazul în care textul sau documentul în cauză a fost revizuit și verificat de către un traducător autorizat, care, în urma verificării și corectării documentului, îl vizează prin ștampilare și semnare.

Astfel, traducătorul autorizat confirmă că traducerea este corectă și prin traducere nu s-a modificat conținutul inițial și/sau schimbat sensul anumitor cuvinte sau fraze.

 52,326 total views,  30 views today

Ce este traducerea legalizată?

Traducerea legalizată  este o traducere autorizată la care se atașează de către biroul notarului public sau Secția Consulară a României, o încheiere de legalizare a semnăturii traducătorului în baza unui specimen de semnătură depus.

În practică, traducerea legalizată reprezintă certificarea asupra autenticității semnăturii traducătorului autorizat și deținerea de către acesta a unei autorizații de traducere recunoscută de Ministerul de Justiție.

 52,327 total views,  31 views today

Ce este traducerea apostilată?

Traducerea apostilată reprezintă o supralegalizare a traducerii legalizate, necesară pentru ca acesta să fie recunoscut într-o țară semnatară a Convenției de la Haga. Orice document pe care s-a aplicat apostila Convenției de la Haga este automat recunoscut pentru folosire, fără alte cerințe, în oricare dintre celelalte țări semnatare.

Supralegalizarea (apostilarea) reprezintă procesul prin care autoritățile locale certifică faptul că notarul public ce a legalizat traducerea este autorizat să efectueze legalizarea.

Traducerile apostilate sunt cerute atât în România cât și în afara țării, în funcție de regulile autorităților de stat.

 52,328 total views,  32 views today

ALTE ÎNTREBĂRI?

 52,325 total views,  29 views today