Soluții la nevoile dumneavoastră.

Discută cu un partener

logo

09:00 - 22:00 (RO)

Luni - Vineri

Reduceri la parteneri

SERVICII PREMIUM

REDUCERI LA PARTENERI

Pentru a răsplăti fidelitatea dvs. pe lângă serviciile clasice incluse în fiecare pachet, vă oferim reduceri substanțiale la serviciile și produsele comercializate de partenerii și colaboratorii noștri.

CONDIȚII CONTRACTUALE

DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE PĂRȚILOR

Paragraful de mai jos reprezintă un extras din Acordul de Colaborare semnat de prestatorii de servicii cu MAIER Consultants, și reprezintă baza legală pentru reducerile oferite de către aceștia. ANEXA 1 va fi făcută publică, pentru ca oricine dorește să o poată consulta oricând.

PARTENERUL se obligă să acorde reducerile negociate strict categoriilor de clienți menționați în ANEXA 1, doar după ce aceștia și-au demonstrat identitatea, calitatea și tipul contului.

PARTENERUL nu are dreptul sau responsabilitatea de a oferi suport clienților MAIER Consultants, cu excepția suportului pentru serviciile proprii, ci doar să le recomande să solicite suport prin canalele de comunicare disponibile contului acestora.

Combinarea ofertelor promoționale existente cu ofertele negociate în ANEXA 1 se poate face strict cu acceptul PARTENERULUI.

Clienții MAIER Consultants vor beneficia de reducerile negociate în ANEXA 1, doar dacă dețin un cont activ și își pot demonstra identitatea, calitatea și tipul contului.

Pentru a beneficia de reducerile disponibile, clienții MAIER Consultants au obligația de a demonstra identitatea prezentând un act de identitate împreună cu aplicația mobilă.

Pentru a beneficia de reducerile disponibile, clienții MAIER Consultants au obligația de a demonstra calitatea și tipul contului, accesând aplicația mobilă a MAIER Consultants.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Alăturat aveți o listă a celor mai frecvente întrebări cu privire la reducerile oferite clienților PREMIUM.

Cine beneficiază de aceste reduceri?

Beneficiarul final al reducerilor sunteți dvs, clientul MAIER Consultants.

Pentru a beneficia de aceste reduceri este necesar să aveți un cont PREMIUM activ și să îndepliniți condițiile menționate mai sus.

 15,537 total views,  7 views today

Unde pot beneficia de aceste reduceri?

Beneficiile se acordă la punctele de lucru ale partenerilor sau colaboratorilor noștri, însă în funcție de serviciile prestate de aceștia, beneficiile pot fi acordate și la locul prestării respectivului serviciu.

 15,538 total views,  8 views today

Cum mă abonez?

Pentru a vă abona vă rugăm să sunați la unul dintre numerele afișate pe pagina CONTACT sau la +40 31 631 1701.

 15,539 total views,  9 views today

Unde pot studia termenii și condițiile de abonare?

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE A SERVICIILOR PREMIUM pot fi accesate pe https://maier-consultants.com/legal/servicii-premium/.

 15,540 total views,  10 views today

 15,536 total views,  6 views today