fbpx

Soluții la nevoile dumneavoastră.

Sună acum la:

+40 312 265 546

logo

09:00 - 18:00 (RO)

Luni - Vineri

Servicii premium

SERVICII

SERVICII PREMIUM

În funcție de categoria de servicii alese, oferim servicii suplimentare de consultanță și administrare cont, care vor face viața dvs. și mai ușoară.

TARIFE

SERVICII PREMIUM PRIN ABONAMENT

În funcție de serviciul pe care urmează să vi-l prestăm, vă oferim opțiunea de a da un boost contului dvs.

PLUS+
£ 19.99*
 • beneficiile STANDARD
 • asistență prioritară
 • procesarea cererii în 2-3 zile lucrătoare
 • asistență prin Facebook Messenger
 • asistență prin email
*Tarif facturat lunar.
VIP
£ 39.99*
 • beneficiile PLUS+
 • procesarea cererii în 1-2 zile lucrătoare
 • asistență telefonică
 • asistență prin WhatsApp
 • servicii de consultanță generală
 • servicii premium pentru asistența la Consulat
 • servicii premium pentru servicii notariale
 • servicii premium pentru traduceri și apostilări
 • acces limitat la baza de cunoștiinte
*Tarif facturat lunar. Achitați doar 11 luni pentru un contract anual - £439.89.
JURIDIC
£ 99.99*
 • beneficiile VIP
 • procesarea cererii în 1 zi lucrătoare
 • asistență prin SMS
 • servicii de consultanță de specialitate
 • servicii premium pentru reprezentarea în România
 • acces complet la baza de cunoștiinte
*Tarif facturat lunar. Achitați doar 10 luni pentru un contract anual - £999.90.
BUSINESS
£ *
 • beneficiile JURIDIC
 • procesarea cererii în 4-8h
 • manager de cont dedicat
* Tarif negociabil prin contract anual.
ÎNTREBĂRI FRECVENTE

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Alăturat aveți o listă a celor mai frecvente întrebări cu privire la serviciile premium.

Ce însemnă SERVICII PREMIUM?

SERVICIILE PREMIUM sunt servicii suplimentare de consultanță și administrare cont, dedicate clienților noștri premium, care doresc să beneficieze la maxim de toate opțiunile dedicate nevoilor acestora.

În funcție de tipul de abonament ales cât și în funcție de categoria de servicii pe care o solicitați, veți putea beneficia de asistență prioritară telefonică, procesarea rapidă a cererii, asistență prin WhatsApp sau SMS, notificări speciale, servicii suplimentare de consultanță etc.

Pot să vă sun dacă nu am abonament?

Serviciul de asistență telefonică este strict dedicată clienților premium: VIP, JURIDIC sau BUSINESS.

Dacă nu aveți acest tip de abonament, când veți încerca să ne sunați, sistemul va verifica automat dacă numărul de pe care ne sunați este alocat unui cont premium, iar dacă nu este, vă redirecționează către un mesaj automat care vă informează că nu puteți beneficia de asistență telefonică în acest moment.

Minorii pot beneficia de abonament?

DA! Minorii peste 14 ani pot beneficia de serviciile premium însă este necesar ca un părinte să achiziționeze acest serviciu deoarece minorii nu pot solicita serviciile noastre fără consimțământul unuia dintre părinți.

Am achiziționat un abonament din greșeală. Ce fac?

Este destul de dificil de înțeles cum ați putea cumpăra ceva din greșeală, însă … misterioase sunt căile Domnului.

Dacă într-adevăr ați achiziționat un abonament “din greșeală” trebuie să ne contactați imediat.

Deși taxa pe care ați achitat-o deja nu vă poate fi returnată, vom efectua demersurile de anulare a abonamentului la finalul perioadei de trial, adică după cele 30 de zile de la activare.

Atunci când achiziționați un abonament primiți un email prin care vi se confirmă activarea și beneficiile abonamentului. Activarea abonamentului nu se face instant și este posibil să se efectueze în următoarea zi lucrătoare.

Dacă ”din greșeală” nu vedeți acel email, cu 15 zile înainte de a se emite prima factură, veți primi un email în limba engleză care vă informează că … Your subscription will renew soon”.

Dacă ”din greșeală” nu vedeți nici acel email, cu 7 zile înainte de a se emite prima factură, veți primi un email în limba engleză care vă informează că … ”Your free trial ends soon ”.

În acel moment deja este prea târziu, deoarece anularea se poate efectua cu minim 7 zile înainte de emiterea următoarei facturi, dar asta înseamnă că veți avea alte 30 de zile pentru a anula abonamentul.

Unde pot studia termenii și condițiile de abonare?

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE A SERVICIILOR PREMIUM pot fi accesate pe https://maier-consultants.com/legal/servicii-premium/.

Cum mă abonez?

Pentru a vă abona aveți posibilitatea de a selecta abonamentul dorit la completarea contractului de asistență sau puteți aplica selectând una dintre opțiunile disponibile sub fiecare tip de abonament.

Totodată aveți posibilitatea de a solicita abonamentul prin email sau Facebook Messenger, urmând să primiți instrucțiunile pentru a semna contractul de prestări servicii.

Cum anulez un abonament?

Abonamentele se pot anula cu minimum 7 zile înainte de data emiterii următoarei facturi (next charge) , accesând BILLING SUPPORT.

Chiar dacă puteți solicita oricând anularea abonamentului, deoarece anularea nu se efectuează instant, ci necesită o aprobare manuală, vă recomandăm să solicitați anularea abonamentului cu minim 7 zile înainte de data la care se va emite următoarea factură.

După solicitarea anulării, veți primi un email de confirmare care va conține data exactă până la care încă puteți beneficia de opțiunile incluse în abonament.

Totodată, puteți accesa BILLING SUPPORT pentru a actualiza cardul dvs. bancar, descărca facturi, verifica istoricul dvs. financiar etc.

Se anulează abonamentul dacă nu îl achit?

NU! Abonamentul se anulează doar dacă solicitați anularea.

La fel ca și abonamentul dvs. pentru telefonie mobilă, se vor aplica restricții, se vor lua măsuri legale, însă abonamentul dvs. nu se anulează automat.

Atât abonamentele lunare cât și cele anuale, dacă nu se stabilește cu dvs. o dată de reziliere/anulare, contractul se reînnoiește automat.

Pot solicita returnarea taxelor achitate pentru abonament?

În conformitate cu Termenii și Condițiile de prestare a serviciilor premium, o dată ce o factură a fost emisă aveți obligativitatea de a o achita iar taxele deja preluate pentru abonamentul dvs. nu vă pot fi returnate, indiferent de motiv.

Întâlnim des situația în care clientul se adresează direct băncii pentru a solicita returnarea taxelor preluate pentru abonament, iar banca, după ce analizează solicitarea dvs. înregistrează o plângere pe motiv de fraudă, iar acea reclamație ajunge la Stripe, procesorul nostru de plăți.

În procesul de a identifica situația reală, Stripe ne solicită să trimitem dovezi prin care să demonstrăm că banii ne aparțin și că nu este o fraudă, ceea ce este foarte simplu deoarece dvs. semnați un contract.

În această dispută, nu numai că veți achita taxe suplimentare, la final vi se va restricționa permanent accesul la serviciile companiilor din grupul MAIER.

RECOMANDĂRI:

 • nu solicitați un abonament dacă nu aveți posibilitatea de a îl plăti. Deoarece echipa noastră este formată în mare parte din avocați, vom lua măsuri legale de recuperare a prejudiciului, chiar dacă este vorba de 10 euro. La acei 10 euro se vor adăuga taxe legale, dobânzi, penalități, și credeți-ne pe cuvânt: Am câștigat fiecare dispută cu băncile, clienții sau la Small Claim Court.
 • anulați abonamentul dacă nu mai doriți serviciile premium. Anularea se face direct către noi, nu la banca dvs. Chiar dacă blocați tranzacția la bancă, până la anularea abonamentului se adaugă taxe, comisioane, dobânzi etc.
 • abonamentul lunar se poate reactiva o singură dată în 12 luni. Dacă doriți un nou abonament după ce ați anulat deja de 2 ori un abonament facturat lunar, într-o perioadă de 12 luni, va fi necesar să aplicați pentru contract anual.
Am achiziționat încă un abonament deși am deja unul.

Dacă ați achiziționat încă un abonament, deși aveți un abonament activ, este necesar să ne contactați imediat.

Deși în mod normal, dacă folosiți aceeași adresă de email la ambele achiziții online, vom identifica cu ușurință contul dvs. însă este responsabilitatea dvs. de a ne contacta pentru a clarifica situația.

Taxele achitate nu pot fi returnate însă pot fi alocate contului dvs. sub forma de voucher, iar suma va fi dedusă din următoarea factură.

Dacă ați achiziționat un alt tip de abonament decât cel pe care îl aveți, vom stabili împreună cu dvs. care abonament va rămâne activ.

error: Continut protejat!