Soluții la nevoile dumneavoastră.

Discută cu un partener

logo

09:00 - 22:00 (RO)

Luni - Vineri

Reprezentare în România

SERVICII

REPREZENTARE ÎN ROMÂNIA

Doriți să vă reînnoiți cartea de identitate sau permisul de conducere? Aveți nevoie să obțineți rapid un duplicat al certificatului de naștere sau de căsătorie? Aveți nevoie de un avocat competent și de încredere? Obținerea unor documente din România, reprezentarea la autoritățile locale sau la instanța de judecată este acum mai simplă ca niciodată.

D.E.P.A.B.D - S.P.C.L.E.P.

Cartea de identitate românească este un document "vital" pentru cetățenii români, iar lipsa acestui act poate crea multe impedimente. Reprezentarea cetățenilor români la Serviciul Public Comunitar de Evidența a Persoanelor în procesul de reînnoire a cărții de identitate este o activitate pe care o efectuăm zilnic.

BIROUL DE STARE CIVILĂ

Nașterea unui copil sau căsătoria sunt momente emoționante sau unice în viața noastră însă ... trebuie respectate și prevederile legale. Echipa noastră este specializată în transcrierea documentelor de stare civilă emise în străinătate, schimbarea numelui, obținerea unor duplicate sau eliberarea unor adeverințe.

CETĂȚENIA ROMÂNĂ

Împreună cu partenerii noștri oferim o gamă variată de servicii pentru dobândirea, redobândirea, renunțarea sau clarificarea cetățeniei române prin reprezentarea dvs. la Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie. Anii de experiență și miile de dosare soluționate ne fac pe noi alegerea ideală.

BIROUL PENTRU IMIGRĂRI

Obținerea vizei pentru un cetăţean al unui stat nonUE/SEE, reîntregirea familiei, obținerea unui permis de ședere, înscrierea la studii sau începerea unei afaceri în România sunt doar câteva dintre serviciile pentru care vă putem reprezenta la Inspectoratul General pentru Imigrări.

INSTANȚA DE JUDECATĂ

Indiferent că este vorba de obținerea de duplicate ale sentințelor judecătorești, recunoașterea sentințelor judecătorești emise în străinătate, acțiuni în tăgăduirea paternității sau alte acțiuni civile, avocații MAIER Consultants au posibilitatea de a oferi siguranță și profesionalism.

ALTE INSTITUȚII

Serviciul dorit nu este în listă? Trimite-ne un mesaj! Cu ajutorul partenerilor noștri avem posibilitatea de a vă reprezenta pe teritoriul României sau în străinătate. După analizarea solicitării dvs. împreună cu partenerii locali, vă vom oferi cea mai bună soluție legală. Calitatea serviciilor este garantată!

De ce noi?

Serviciile noastre sunt ideale în special în situația în care nu aveți posibilitatea de a vă deplasa în România, nu aveți o persoană de încredere pe care să o împuterniciți sau doriți să apelați la un specialist care vă poate ajuta simplu și rapid.

Pentru prestarea acestor servicii, MAIER Consultants are încheiate protocoale de colaborare locale cu persoane fizice și juridice care și-au demonstrat de-a lungul timpului încrederea, calitatea serviciilor prestate și profesionalismul.

Pentru a vă putea oferi o cotație rapidă, vă rugăm să completați formularul alăturat.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Este legal?

CATEGORIC! Reprezentarea clienților noștri are loc în baza unei procuri notariale, contract de prestări servicii, împuternicire avocațială etc, iar serviciile sunt prestate de către personal autorizat din domeniul de referință: avocați, juriști, notari, mediatori etc.

În mod obișnuit, reprezentarea prin procură notarială este efectuată doar în baza unei procuri legalizate prin Consulatul României.

 138,347 total views,  197 views today

Care sunt costurile?

Tarifele variază în funcție de tipul solicitării, însă sunt clasificate în 2 categorii:

  1. TAXE FIXE
    • COMISION – în conformitate cu TAXELE PRESTATE DE MAIER Consultants, cap. II, art. 4.
    • ORE SUPLIMENTARE – în conformitate cu TAXELE PRESTATE DE MAIER Consultants, cap. II, art. 5.
  2. TAXE VARIABILE
    • CHELTUIELI SUPLIMENTARE în conformitate cu TAXELE PRESTATE DE MAIER Consultants, cap. III.

Deși costurile fixe vă sunt comunicate imediat ce ne prezentați solicitarea dvs, cheltuielile suplimentare pot varia în funcție de serviciul ales și de situația întâmpinată în teren.

Cheltuielile suplimentare se vor limita la: combustibil, achiziționarea biletelor pentru mijloacele de transport în comun, bilete de avion, taxe și impozite, amenzi imputate mandantului, xerox, servicii de curierat și cazare.

 138,348 total views,  198 views today

Serviciul dorit nu este în listă

Ar fi imposibil să enumerăm toate organizațiile, companiile sau instutuțiile din România și toate serviciile care pot fi prestate de MAIER Consultants și partenerii noștri.

De aceea vă recomandăm să utilizați formularul de contact pentru a ne trimite un mesaj care să includă cât mai multe detalii cu privire la solicitarea dvs.

După analizarea solicitării dvs. împreună cu partenerii locali, vă vom oferi cea mai bună soluție legală.

 138,349 total views,  199 views today

Sunteți foarte scumpi!

COMPLET GREȘIT. Este mult mai scump să lucrezi cu o persoană fizică sau juridică care îți face o treabă “de mântuială” (sau nu face nimic), după care să apelați la noi ca să o corectăm. Această situație o întâmpinăm foarte frecvent.

Suntem conștienți că serviciile noastre nu sunt cele mai ieftine de pe piață, însă suntem la fel de conștienți de calitatea partenerilor noștri, iar aceștia își merită fiecare ban.

Deoarece reprezentarea în România poate să coste câteva sute de euro, vă oferim posibilitatea achitării acestor taxe în tranșe. Dorim să menționăm că nu este o formă de creditare ci dvs. achitați taxele pe care vi le permiteți în momentul respectiv, iar noi efectuăm serviciul pentru care ne-ați plătit.

 138,350 total views,  200 views today

ALTE ÎNTREBĂRI?

 138,346 total views,  196 views today