Soluții la nevoile dumneavoastră.

Discută cu un partener

logo

09:00 - 22:00 (RO)

Luni - Vineri

Servicii

SERVICII NOTARIALE

Pentru a putea fi folosite în România, actele notariale întocmite în străinătate trebuie să fie în conformitate cu prevederile legale. Actele notariale întocmite cu ajutorul nostru sunt întocmite, redactate, legalizate, apostilate sau traduse în conformitate cu cerințele autorităților române, având forma și conținutul stabilit de lege, și sunt eliberate prin Secție Consulară a României prin birourile notariale partenere.

MAI MULT

ASISTENȚĂ LA CONSULAT

Echipa noastră facilitează accesul cetățenilor români la servicii consulare prin întocmirea corectă a documentației necesare și programarea acestora la Secția Consulară a României din zona în care locuiesc în străinătate. Utilizarea serviciilor noastre înseamnă evitarea timpilor de asteptare, rezolvarea rapidă a serviciului consular și eliminarea risculuI de a vă prezenta la Consulat fără a avea la dumneavoastră toate documentele necesare.

MAI MULT

REPREZENTARE ÎN ROMÂNIA

Doriți să vă reînnoiți cartea de identitate sau permisul de conducere? Aveți nevoie să obțineți rapid un duplicat al certificatului de naștere sau de căsătorie? Aveți nevoie de un avocat competent și de încredere? Obținerea unor documente din România, reprezentarea la autoritățile locale sau la instanța de judecată este acum mai simplă ca niciodată.

MAI MULT

SERVICII PREMIUM

SERVICIILE PREMIUM sunt servicii suplimentare de consultanță și administrare cont, destinate clienților noștri premium, care doresc să beneficieze la maxim de toate opțiunile dedicate nevoilor acestora.

MAI MULT

 35,292 total views,  6 views today