Soluții la nevoile dumneavoastră.

Discută cu un partener

logo

09:00 - 22:00 (RO)

Luni - Vineri

Reprezentarea în România mai accesibilă financiar și procedural

NOUTĂȚI

Reprezentarea în România mai accesibilă financiar și procedural

Pentru a veni în întâmpinarea necesităților dvs, eliminăm adaosul comercial pentru toate dosarele de reprezentare în România depuse în perioada 18.05.2020-31.08.2020.

Cartea de identitate românească

Reînnoirea cărții de identitate românești este unul dintre cele mai frecvente servicii de reprezentare în România prestate de echipa noastră, iar noua carte de identitate poate fi în posesia dvs. în 2 săptămâni de la depunerea tuturor documentelor necesare la Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor din localitatea dvs. de domiciliu.

Alte servicii

Efectuăm o gamă variată de servicii de reprezentare în România, pentru obținerea unui duplicat al actelor de stare civilă, certificate de cetățenie, cazier, diplome etc.

Costul unei reprezentări pentru dosarele depuse în perioada 18.05.2020-31.08.2020 este doar £100 (aproximativ 110€).

PROCEDURA DE LUCRU
Pasul 1:

Depunerea cererii

Completează contractul de prestări servicii.

APLICĂ ACUM
Pasul 2:

Întocmirea dosarului

Împreună cu dvs. vom obține documentele necesare și vom solicita o procură de la Consulat.

Pasul 3:

Vizita la Consulat

După aprobarea dosarului, vă prezentați la Consulat la data și ora programării, pentru ridicarea procurii.

Pasul 4:

Trimiterea documentelor

Trimiteți toate documentele necesare la biroul nostru din România.

Pasul 5:

Depunerea cererii

Agentul nostru se deplasează la autoritățile competente cu soluționarea cererii dvs. pentru depunerea dosarului.

Pasul 6:

Soluționarea cererii

După aprobarea dosarului dvs. veți fi în posesia documentelor dorite în 24h de la eliberare.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Pentru a veni în întâmpinarea necesităților dvs, vom răspunde alăturat la cele mai frecvente întrebări pe care le veți putea avea.

De ce aș aplica cu MAIER Consultants?

Serviciile noastre sunt ideale, în special în situația în care nu aveți posibilitatea de a vă deplasa în România, nu aveți o persoană de încredere pe care să o împuterniciți sau doriți să apelați la un specialist care vă poate ajuta simplu și rapid.

Pentru prestarea acestor servicii, MAIER Consultants are încheiate protocoale de colaborare locale cu persoane fizice și juridice care și-au demonstrat de-a lungul timpului încrederea, calitatea serviciilor prestate și profesionalismul.

 82,693 total views,  23 views today

În ce orașe vă deplasați?

Deoarece avem cea mai mare rețea de agenți și personal autorizat pentru reprezentarea dvs. pe teritoriul României, vă putem pune la dispoziție o echipă formată din juriști, avocați și procuratori care se vor ocupa EXCLUSIV de dosarul dvs, în orice localitate din România.

 82,694 total views,  24 views today

Cum vă contactez dacă doresc să aplic cu voi?

Din nefericire, majoritatea apelurilor telefonice pe care le primesc agenții noștri de vânzări sunt de la persoane care au “o simplă întrebare” și care de multe ori sunt foarte dezamăgiți când îi informăm că un serviciu de consultanță telefonică este contra cost.

Această ”scurtă” sau ”simplă întrebare” nu face altceva decât să întârzie soluționarea dosarului unui client, deoarece agenții de vânzări sunt de cele mai multe ori, consultanți cu experiență care administrează conturi sau procesează dosare.

Persoanele care dețin un abonament premium și care beneficiază de asistență telefonică, ne pot contacta pe unul dintre numerele noastre locale de contact.

Clienții standard sau PLUS+, pentru a solicita serviciile noastre, au următoarele opțiuni:

  • aplică online prin formularele de servicii disponibile aici.
  • email – ne puteți contacta prin email, iar unul dintre agenții noștri va prelua cererea dvs. în cel mai scurt timp.
  • cotație rapidă – folosiți formularul de cotație rapidă de pe pagina serviciului dorit sau de la secțiunea CONTACT.
  • Facebook Messenger – ne puteți trimite un mesaj pe una dintre paginile MAIER Consultants. Mesajele sunt preluate în ordinea sosirii, dar putem menționa că Facebook Messenger este unul dintre cele mai rapide canale de comunicare în formă scrisă.

 82,695 total views,  25 views today

Care sunt costurile totale de reprezentare în România?

În anumite situații este simplu să vă oferim costul final, deoarece știm cu exactitate câte deplasări sunt necesare, însă totul depinde de numărul de vizite pe care noi trebuie să le efectuăm în numele dvs.

De exemplu, pentru reînnoirea cărții de identitate sunt necesare 2 deplasări: 1 depunerea documentelor și 1 deplasare pentru ridicarea cărții de identitate.

Totodată, este necesar să decontați agentului dvs. contravaloarea transportului. De obicei agenții noștri utilizează mașina personală iar decontul este 10 litri de combustibil la 100 km.

După obținerea documentelor dorite, le vom transmite către dvs. prin DHL, iar dvs. trebuie să achitați și acest cost. În funcție de numărul de documente, costul este între 50€ și 100€.

 82,696 total views,  26 views today

De ce se recomandă abonamentul JURIDIC?

Abonamentul JURIDIC este un abonament de consultanță și administrare cont care vă permite dvs. să accesați beneficii suplimentare.

În lipsa acestui tip de abonament, toate serviciile de consultanță sunt facturate individual, dacă acestea nu sunt deja incluse în taxele achitate.

Din experiență vă putem spune ca taxa serviciilor de consultanță tarifate individual pentru un dosar de reprezentare în România poate fi mult mai scumpă decât abonamentul JURIDIC.

Totodată, timpul de procesare a dosarului dvs. va fi efectuat în funcție de tipul contului și abonamentul ales.

 82,697 total views,  27 views today

Aplic după redeschiderea Consulatelor

RECOMANDARE: Deoarece estimăm un număr mare de solicitări la reluarea programului de lucru la Consulat, vă recomandăm să aplicați acum pentru ca dosarul dvs. să fie complet pentru depunere în prima zi de lucru.

Deoarece dosarul dvs. va fi complet, agenții noștri vor efectua depunerea imediat ce Ghișeul Consular permite depuneri noi. În acest fel veți obține o dată de programare mult mai rapidă decât dacă vom începe procesarea dosarului dvs. după reluarea programului la Consulat.

 82,698 total views,  28 views today

SOLICITĂ COTAȚIE RAPIDĂ

Pentru o cotație rapidă vă rugăm să completați formularul alăturat.

Cotație rapidă

     82,692 total views,  22 views today

    Comments are closed.