Soluții la nevoile dumneavoastră.

Discută cu un partener

logo

09:00 - 22:00 (RO)

Luni - Vineri

Recomandări pentru obținerea pașaportului românesc

Stimați clienți,

Ca urmare a numărului foarte mare de solicitări de asistență pentru obținerea pașaportului românesc, pentru o soluționare fără complicații, vă recomandăm următoarele:

1. SOLICITAȚI PAȘAPORTUL ÎN TIMP UTIL

Cele mai multe solicitări primite sunt de la persoane care au deja pașaportul expirat de foarte mult timp, iar aceștia își doresc pașaportul și în câteva zile, ca urmare a unor necesități de ultim moment.

Din nefericire, în străinătate, timpul de obținere a unui pașaport poate fi și de câteva luni, chiar și dacă ai toate documentele necesare, ca urmare a timpului de emitere a pașaportului care este cuprins între 15 și 60 de zile lucrătoare sau a programărilor avansate la Consulat.

Iar ca urmare a modificărilor legislative, condițiile de eliberare a pașaportului temporar sunt mult mai stricte.

2. PAȘAPORTUL ROMÂNESC SE ELIBEREAZĂ INDIFERENT DE VÂRSTĂ

Este foarte important să rețineți că orice minor născut din cel puțin un părinte cețățean român, oriunde în lume, are dreptul să dețină, chiar și de la naștere, un pașaport românesc.

Dacă ați născut în străinătate, chiar dacă minorul are dreptul să primească un pașaport al acelei țări, puteți solicita și un pașaport românesc.

3. ACTUALIZAȚI-VĂ DOCUMENTELE DUPĂ CĂSĂTORIE SAU DIVORȚ

Deoarece documentele dvs, ale părinților, sunt obligatorii și direct necesare pentru obținerea pașaportului minorului, imediat ce v-ați căsătorit sau ați divorțat, oriunde în lume, solicitați recunoașterea acestor documente de către autoritățile române.

4. PAȘAPORTUL MINORILOR SE POATE OBȚINE ȘI FĂRĂ ACORDUL CELUILALT PĂRINTE

În situația nefericită în care celălalt părinte refuză să îi obțineți documente românești minorului, se poate solicita, în instanță, suplinirea acordului parental sau custodia minorului.

5. PAȘAPORTUL ROMÂNESC SE POATE OBȚINE ȘI FĂRĂ O CARTE DE IDENTITATE ROMÂNESCĂ VALABILĂ

Cetățenii români care nu (mai) dețin o carte de identitate românească valabilă, pot solicita un pașaport românesc cu mențiunea domiciliului din străinătate.

Informații complete despre pașaportul CRDS puteți găsi pe https://maier-consultants.com/ce-este-pasaportul-crds.

6. OBȚINEȚI IMEDIAT DOCUMENTELE LIPSĂ

Imediat ce observați lipsa unor documente, începeți procedura obținerii acestora, pentru ca atunci când, datorită unor urgențe, veți avea nevoie de ele, în funcție de documentele lipsă, procesul de soluționare poate fi foarte lung sau foarte costisitor pentru dvs.

7. CE POATE FACE MAIER CONSULTANTS PENTRU DVS?

Dorim să vă reamintim că toate serviciile noastre sunt contra cost, inclusiv serviciile de consultanță sau analiză dosar.

Pentru o simplă taxă de de 44.99 EURO, veți beneficia de serviciile noastre de consultanță și de asistență prioritară timp de 30 de zile.

După achitarea acestei taxe de consultanță veți putea discuta cu un specialist care vă va ghida pas cu pas și va planifica împreună cu dvs. cel mai rapid mod de obținerea a documentelor dorite de dvs.

SUNĂ ACUM la +40 31 631 1701 sau la oricare dintre numerele afișate pe pagina CONTACT.

Nu poți să ne suni fiindcă ești la muncă? Trimite un mesaj în Messenger.

8. DOREȘTI SERVICIILE NOASTRE, ÎNSĂ NU DOREȘTI UN CONT PREMIUM?

Nici o problemă. Poți solicita serviciile noastre și în regim STANDARD, însă trebuie să te asiguri că ai înțeles pe deplin ce putem face pentru tine, care sunt documentele necesare, care este timpul de soluționare, deoarece nu vei beneficia de analiza inițială a situației tale personale.

Dacă vrei să elimini orice riscuri, îți recomand să-ți deschizi un cont PREMIUM.

Vă mulțumim pentru alegerea serviciilor noastre.

 42,684 total views,  12 views today

Comments are closed.