Soluții la nevoile dumneavoastră.

Discută cu un partener

logo

09:00 - 22:00 (RO)

Luni - Vineri

RECOMANDARE – Planificați în timp util reînnoirea documentelor dvs.

Stimați clienți,

În ultimele săptămâni, am primit un număr foarte mare de solicitări de asistență la Consulatul României, în special pentru reînnoirea documentelor de identitate și de călătorie care au expirat în ultima perioadă, însă o mare parte dintre solicitanți și-au exprimat dorința de a aplica doar după redeschiderea Secțiilor Consulare.

Deși pare o idee bună, dvs. ignorați niște aspecte foarte importante.

După caz, verificarea situației personale, a documentelor necesare în dosar cât și obținerea documentelor care vă lipsesc, sunt doar câțiva dintre pașii pe care trebuie să îi parcurgem împreună, astfel încât, în ziua vizitei dvs. la Consulat să aveți toate documentele necesare, iar serviciul consular să fie finalizat cu succes.

Toate acestea necesită mult timp.

Deși activitatea cu publicul la majoritatea Secțiilor Consulare este suspendată sau restrânsă, în această perioadă echipa noastră a preluat solicitări pe care le-am procesat și le-am pregătit pentru a fi depuse la Consulat imediat după reluarea programului normal de lucru.

Deoarece estimăm că odată cu reluarea programului normal de lucru la Consulat, va exista un număr extrem de mare de solicitări care în anumite situații, în special în cazul pașapoartelor, vor avansa programările chiar și cu câteva luni, vă recomandăm să planificați cu atenție modul în care vă veți obține documentele dorite.

Noi nu putem garanta cu exactitate data vizitei dvs. la Consulat, însă dacă nu aveți planuri de călătorie în România, cu fiecare moment în care dvs. amânați depunerea cererii, veți întârzia fără rost obținerea documentelor care vă sunt atât de necesare.

Indiferent de necesitățile dvs, în special dacă în trecut ați întâmpinat dificultăți în obținerea documentelor dorite, nu ezitați să ne contactați. 

Daria ION
Director, MAIER Consultants

 2,452 total views,  2 views today

Comments are closed.