Soluții la nevoile dumneavoastră.

Discută cu un partener

logo

09:00 - 22:00 (RO)

Luni - Vineri

Parteneri

DESPRE NOI

Soluții juridice online, oriunde în lume.

Deoarece MAIER Consultants și-a demonstrat de-a lungul timpului calitatea excelentă a serviciilor, avem deosebita plăcere de a fi contactați de clienți din toate colțurile lumii.

Mai exact, serviciile MAIER Consultants au fost solicitate din 96 de țări, deși noi am creat campanii de marketing online doar în vreo 10 dintre acele țări.

Fiindcă platforma de solicitare a serviciilor noastre este disponibilă online, oriunde în lume, sunt foarte multe persoane care ar dori să beneficieze de serviciile noastre însă nu reușesc să se descurce online.

De aceea ne dorim să colaborăm cu acele persoane fizice sau juridice interesate de crea legatură între acești clienți și MAIER Consultants.

BENEFICII PENTRU PARTENERI

Începerea unei noi afaceri sau scalarea celei existente

Indiferent ca doriță să începeți o activitate nouă sau să scalați activitatea dvs. actuală, un parteneriat cu MAIER Consultants vă poate aduce foarte multe beneficii: financiare, servicii noi, parteneri de încredere, îmbunătățirea calității serviciilor, procese și sisteme informatice etc.

Business-Growth

Platforma MAIER Consultants

MAIER Consultants utilizează Salesforce, un sistem informatic clasificat numărul 1 în lume, care a fost adaptat pentru necesitățile specifice activității noastre, iar dvs. veți avea la un PORTAL care va permite înregistrarea și prelucrarea rapidă a solicitărilor clientului, reducând eroarea umană, tehnică și timpul de soluționare.

Experiență, profesionalism, calitate și seriozitate

Fără modestie putem spune că suntem cei mai buni în ceea ce facem, iar opinia clienților noștri confirmă acest aspect. Colaborând cu MAIER Consultants veți crește valoarea brandului dvs. și veți putea oferi servicii mai rapide și mai calitative.

Colaboratori care și-au demonstrat calitatea activității prestate

Un partener de încredere este foarte valoros, iar pentru prestarea serviciilor primite de la clienții noștri, colaborăm cu persoane fizice sau juridice care de-a lungul timpului și-au demonstrat calitatea serviciilor prestate pentru ca dvs. și clienții noștri să beneficieze de cele mai bune soluții.

Acoperire națională și internațională

Pentru prestarea serviciilor de reprezentare în România oferi acoperire națională, iar pentru serviciile avocaților și notarilor parteneri, putem prelucra și soluționa solicitările clienților noștri, oriunde în lume.

O gamă variată de servicii pentru toate necesitățile clienților noștri

Ne putem mândri că suntem un one-stop shop unde puteți găsi într-un singur loc, soluțiile la toate nevoile dvs, fără a fi necesar să vă adresați altor prestatori de servicii.

Taining, asistență și suport continuu

Legile și procedurile se schimbă constant, iar angajații, colaboratorii și partenerii noștri beneficiaza de training, asistență și suport continuu pentru a putea livra servicii rapide și calitative, deoarece preocuparea fundamentală care ghidează întreaga noastră activitate vizează oferirea unor soluţii practice pentru clienţii noştri cu maximă promptitudine şi eficienţă, fără ca rapiditatea răspunsului să afecteze calitatea demersului juridic.

experienta

Suport PREMIUM pentru client și partener

În fucție de necesitățile clientului și a partenerului, oferim acces simplu și rapid la specialiști, în baza unui cont PREMIUM. Colaborând cu MAIER consultants veți avea mereu soluții complete și corecte pentru clienții dvs.

Tarife preferențiale, în funcție de volum

Dorim să facem tarifele noastre cât mai accesibile, fără a fi necesar să renunțăm la colaboratorii noștri valoroși, iar în funcție de volumul primit din partea partenerilor vom putea negocia tarife favorabile partenerilor și clienților.

SERVICII

Ce servicii prestăm?

MAIER Consultants este o companie care centralizează serviciile prestate de experți din diverse domenii, pentru a oferi soluții rapide, de încredere și calitative.

REPREZENTARE ÎN ROMÂNIA

Oferim consultanță, asistență și reprezentare oriunde în România pentru toate procedurile legale care se pot soluționa prin procură notarială sau cu ajutorul avocaților noștri.

MAI MULT

ASISTENȚĂ JURIDICĂ

Avocați există la fiecare pas însă identificarea unui avocat competent și de încredere poate cauza costuri și întârzieri, însă aceste experimente nu mai sunt necesare dacă apelați la serviciile MAIER Consultants.

MAI MULT

SERVICII NOTARIALE

Pentru a putea fi folosite în România, actele notariale întocmite în străinătate trebuie să fie în conformitate cu prevederile legale. Actele notariale întocmite cu ajutorul nostru sunt întocmite, redactate, legalizate, apostilate sau traduse în conformitate cu cerințele autorităților române, având forma și conținutul stabilit de lege, și sunt eliberate prin Secție Consulară a României prin birourile notariale partenere.

MAI MULT

ASISTENȚĂ LA CONSULAT

Probabil oferi ”programări la Consulat” sau ai auzit de acest ”business”. O simplă programare la Consulat poate face mai mult rău decât bine, dacă serviciul dorit de client nu se poate soluționa datorită unor elemente aparent nesemnificative. Dacă tot faci o treabă, de ce să nu o faci profesional? MAIER Consultants îți pune la dispoziție proceduri juridice actualizate, echipa și sistemele informatice care vor da o valoare serviciilor tale și o siguranță clientului.

MAI MULT
ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Alăturat aveți răspunsul la cele mai frecvente întrebări pe care le puteți avea.

Cine sunt clienții MAIER Consultants?

Clienții noștri sunt de obicei cetățeni români sau membri de familie ai cetățenilor români, care se află în străinătate și necesită asistență pentru obținerea unor documente sau clarificarea unor aspecte juridice.

 12,577 total views,  67 views today

De ce solicită cetățenii români serviciile MAIER Consultants?

Motivul principal pentru care aceștia solicită serviciile noastre este calitatea excelentă a serviciilor pe care prestăm împreună cu garanția soluționării necesităților acestora, unde legea permite, respectiv siguranța că solicitarea acestora este pe mâini bune.

Deși majoritatea solicitărilor vin ca urmare a campaniilor de marketing, o foarte mare parte a clienților noștri ne contactează ca urmare a recomandărilor primite de la cineva care deja a utilizat serviciile noastre.

 12,578 total views,  68 views today

De ce să devin PARTENER al MAIER Consultants?

1. Poți începe o activitate nouă

Dacă nu ai deja o activitate prin care prestezi anumite servicii de ”tip birocratic” către cetățenii români, poți începe o activitate nouă, simplu și rapid.

2. Poți scala activitatea curentă

Dacă deja prestezi un anumit tip de servicii profesionale, indiferent că ești avocat, notar, traducător, contabil sau doar ”ajuți” ici și colo, acum poți să îți scalezi activitatea cu ajutorul nostru.

 12,579 total views,  69 views today

Cum pot deveni PARTENER?

Simplu și rapid. Accesează https://partener.maier-consultants.com/s/cariere/, identifică poziția sau activitatea pe care o poți presta și completează aplicația online, iar unul dintre managerii de vânzări te va contacta în cel mai scurt timp.

 12,580 total views,  70 views today

 12,576 total views,  66 views today