Soluții la nevoile dumneavoastră.

Discută cu un partener

logo

09:00 - 22:00 (RO)

Luni - Vineri

NOU – Servicii PREMIUM în aplicația mobilă

Stimați clienți,

Pentru a veni în întâmpinarea necesităților dvs. am lansat opțiunea de a achiziționa pachetele PREMIUM, direct din aplicația mobilă.

Această opțiune este disponibilă doar dacă aveți un cont verificat.

Cum se achiziționează serviciile PREMIUM din aplicația mobilă?

Dacă ați descărcat aplicația, pentru a vă activa toate opțiunile, vă recomandăm să urmați instrucțiunile din emailul primit la crearea contului și să ne trimiteți prin email o copie a unui act de identitate și un document care sa confirme adresa la care locuiți în prezent.

Dacă nu ați făcut acest lucru și nu găsiți emailul, tot ce este necesar să faceți este să apăsați pe icon-ul magazinului, iar sistemul va începe procedura de verificare a identității.

Procesul de verificare poate dura până la 10 zile lucrătoare, însă puteți reduce acest timp dacă ne contactați telefonic pentru a ne solicita efectuarea verificărilor la telefon.

După ce ați primit confirmarea prin email că s-a finalizat verificarea contului, accesați aplicația mobilă, vă logați și apăsați pe icon-ul MAGAZIN.

În pagina următoare selectați pachetul care se potrivește necesităților dvs.

Pentru a verifica beneficiile incluse în fiecare pachet, apăsați pe VEZI BENEFICIILE. Alternativ ne puteți contacta telefonic, prin email sau puteți accesa pagina serviciilor PREMIUM.

În pagina următoare, introduceți informațiile de pe cardul dvs. bancar, și adresa de facturare.

ATENȚIE: Pentru ca abonamentul să fie alocat contului dvs. vă rugăm să NU modificați adresa de email afișată.

Dacă nu mai utilizați adresa de email afișată, vă rugăm să ne contactați telefonic pentru a vă actualiza adresa de email.

 

 

 

 

 

 

Dacă aveți un cod de reduceri, vă rugăm să îl introduceți înainte de a introduce detaliile cardului.

Aveți un cont PREMIUM și doriți să îl modificați?

ANULAREA – Dacă nu aveți facturi restante, veți putea anula abonamentul oricând doriți, direct din aplicație, accesând CONTUL MEU -> PORTAL și apăsați butonul de anulare.

Dacă aveți facturi restante, ne puteți contacta telefonic pentru a le achita, sau vă puteți actualiza cardul în aplicație.

ACTUALIZAREA CARDULUI – Pentru a vă actualiza cardul, accesați CONTUL MEU -> PORTAL, iar la secțiunea METODE DE PLATĂ, adăugați o nouă metodă de plată.

În PORTAL, limba de afișare va fi engleză, sau după caz, limba telefonului dvs. mobil.

UPGRADE LA ABONAMENT – Dacă doriți să achiziționați un alt pachet de consultanță, puteți să îl schimbați din aplicație, accesând MAGAZIN, apoi selectând abonamentul lunar sau anual dorit.

 3,112 total views,  4 views today

Comments are closed.