Soluții la nevoile dumneavoastră.

Sună acum la:

+40 31 631 1701

logo

09:00 - 22:00 (RO)

Luni - Vineri

NOU – Redeschidem posibilitatea de contact prin Facebook Messenger

Stimați clienți,

Pentru a veni în întâmpinarea necesităților dvs. vom re-activa opțiunea de contact prin mesaj privat pe paginile noastre de Facebook.

Această facilitate a fost dezactivată de MAIER Consultants la începutul acestui an ca urmare a limitărilor implementate de Facebook pentru conturile din Uniunea Europeană, în procesul acestora de fi în conformitate cu Directivele Europene de Protecție a Datelor.

CUM VOM INTERACȚIONA CU DVS. PE MESSENGER?

În situația în care dvs. alegeți să ne trimiteți un mesaj pe una dintre paginile noastre de Facebook, agenții noștri vor prelua aceste mesaje prin intermediul platformei de suport integrată în baza noastră de date, de luni până vineri, între 9am și 10pm, ora României.

Pentru protecția datelor dvs. vom limita preluarea sau furnizarea unor date cu caracter personal prin Messenger și nu vom furniza servicii de consultanță.

Paginile de Facebook ale MAIER Consultants:

  1. https://www.facebook.com/maierconsultants
  2. https://www.facebook.com/manchester.maierconsultants
  3. https://www.facebook.com/maierconsultants.it
  4. https://www.facebook.com/programarilaconsulat
  5. https://www.facebook.com/maierconsultants.es
  6. https://www.facebook.com/maierconsultants.castellon
  7. https://www.facebook.com/maierconsultants.irlanda
  8. https://www.facebook.com/maierconsultants.usa

Ce vom putea face pentru dvs:

– vă vom oferi informații despre serviciile pe care le furnizăm;
– vă vom oferi asistență pentru a cumpăra serviciile noastre de consultanță;
– vă vom furniza informații cu privire la procedurile noastre;
– dacă nu aveți o altă opțiunea (de ex. dacă nu aveți o adresă de email sau aveți dificultăți în a o utiliza), vom putea prelua copii/fotografii la documentele necesare în dosar;

Ce nu vom putea face prin Messenger:

– nu vă vom furniza informații din cont;
– nu vom presta servicii de consultanță prin Messenger, însă vă putem redirecționa către liniile de suport telefonic sau către aplicația mobilă;
– nu vom prelua plăți, însă vă putem comunica metodele noastre de plată;
– vom evita pe cât posibil prelucrarea datelor dvs. personale prin acest canal de comunicare.

ATENȚIE – Dacă încercați să ne trimiteți un mesaj și vi se afișează că pagina nu este disponibilă pe Messenger, ștergeți conversația anterioară și începeți o conversație nouă.

RECOMANDĂRI PENTRU PROTECȚIA DVS. ȘI A DATELOR DVS. PERSONALE

1. NU acceptați ajutorul unor persoane care vă contactează de pe profilul lor privat pentru a vă furniza informații cu privirea la ceea ce ați întrebat dvs. prin comentarii pe pagina noastră de Facebook.

”Ajutorul” sau informațiile oferite de aceste persoane poate să fie incomplet, greșit sau să nu vă fie prestat.

Serviciile juridice nu trebuie prestate de amatori deoarece vă pot face mai mult rău decât bine. Acceptând acel ”ajutor” e ca și cum ați alege o persoană random de pe stradă ca să vă consulte medical.

MAIER Consultants nu vă va contacta prin Messenger decât dacă dvs. ne trimiteți inițial un mesaj privat.

2. MAIER Consultants vă va contacta strict de pe numerele de telefon afișate pe pagina noastră web la secțiunea CONTACTîn mod obișnuit doar de pe numărul +40 31 631 1699.

Totodată, noi vă contactăm strict de pe adrese de email care au formatul …@maier-consultants.com, iar în mod obișnuit de pe adresele info@maier-consultants.com, notificari@maier-consultants.com sau billing@maier-consultants.com.

3. NU oferiți bani și nu furnizați datele dvs. persoanelor care vă menționează că vă contactează din partea MAIER Consultants decât dacă știți că trebuia să ne achitați o factură și doar dacă cererea respectivă este formulată telefonic, de pe numerele menționate sau prin email, de pe adresa billing@maier-consultants.com.

4. Dacă ați fost contactați de către cineva care pretinde a fi de la MAIER Consultants, dacă aveți dubii cu privire la identitatea acelei persoane, închideți acel apel, fară a furniza datele dvs. și sunați-ne pe unul dintre numerele de telefon afișate pe pagina noastră web la secțiunea CONTACT.

5. Descărcați aplicația noastră mobilă unde datele dvs. sunt prelucrate în siguranță direct din baza noastră de date.

Vă mulțumim pentru alegerea serviciilor noastre.

 1,158 total views,  4 views today

Comments are closed.