Soluții la nevoile dumneavoastră.

Discută cu un partener

logo

09:00 - 22:00 (RO)

Luni - Vineri

NOU – Introducem CARDURI VALORICE pentru achiziționarea serviciilor noastre

Stimați clienți,

Înțelegem pe deplin necesitățile dvs. în materie de asistență juridică și dorim să facem serviciile noastre cât mai accesibile.

De aceea am lansat pentru dvs. CARDURI VALORICE care vă pot ajuta să accesați serviciile noastre chiar dacă nu aveți un laptop sau calculator, telefon performant, o adresă de email, un card bancar sau le aveți însă nu vă pricepeți să le utilizați pentru a vă acoperi aceste necesități.

INTRODUCEM CARDURILE VALORICE DE SUPORT ȘI REÎNCĂRCARE CONT

În prezent am lansat prima serie de 10.000 de carduri care au fost trimise în comunitatea Valencia și Madrid, în Spania, urmând ca aceste carduri să fie în scurt timp disponibile în toate regiunile Spaniei.

Cum achiziționați aceste carduri?

Cardurile pot fi achiziționate de la partenerii noștri locali (magazine, restaurante, baruri, prestatori de servicii, asociații românești, instituții de cult etc.).

Pentru a identifica un partener local accesați https://maier-consultants.com/despre-noi/locatii/ sau căutați pe Google Maps numele companiei (MAIER Consultants) și vi se va afișa cea mai apropiată locație de dvs.

Cum se utilizează un card valoric?

Cardurile valorice au 2 utilizări principale:

– SUPORT – achiziționând un card VIP sau JURIDIC puteți beneficia de toate serviciile incluse în acest pachet, în special de servicii de consultanță timp de 30 de zile.

– REÎNCĂRCARE CONT – dacă nu aveți un card bancar sau nu doriți să efectuați o plată online, puteți achita contravaloarea serviciilor noastre cumpărând carduri valorice.

După ce ați achiziționat un card valoric, tot ce trebuie să faceți este să sunați la Departamentul de Vânzări, să activați cardul și să utilizați serviciile achiziționate.

Numele de contact le puteți găsi pe pagina CONTACT sau pe spatele cardului achiziționat.

Nu avem puncte de vânzări în zona dvs?

Nici o problemă. Sunați la unul dintre numerele afișate pe pagina CONTACT și vom rezolva acest aspect în cel mai scurt timp posibil.

Doriți să vindeți carduri valorice?

Perfect. În funcție de modul în care doriți să achiziționați aceste carduri, vă oferim un comision care variază între 10% și 25%.

Trimite un email la partener@maier-consultants.com sau completează formularul de pe pagina CONTACT.

LEGAL

Pentru a înțelege pe deplin Termenii și Condițiile de utilizare vă rugăm să accesați https://maier-consultants.com/legal/cumpararea-si-utilizarea-cardurilor-valorice/.

 2,874 total views,  2 views today

Comments are closed.