Soluții la nevoile dumneavoastră.

Discută cu un partener

logo

09:00 - 22:00 (RO)

Luni - Vineri

Modificări în proceduri și servicii – ianuarie 2021

Stimați clienți,

Anul 2020 a testat puternic capacitatea companiilor de a se adapta și de a lucra online, însă pentru MAIER Consultants era deja ceva normal deoarece echipa noastră lucrează împreună de pe 4 continente și din peste 10 țări.

Totodată, de mai bine de 3 ani, MAIER Consultants oferă serviciile sale strict online, fiind mereu în căutarea unor metode noi prin care să vă ofere soluții mai rapide și mai calitative.

MAIER Consultants în anul 2020

Deja din primele zile ale anului 2020 s-a observat o creștere foarte mare în serviciile pe care le oferim, în special pentru reprezentarea în România și serviciile de asistență la Consulatul României.

Din nefericire, luna martie 2020, odată cu începutul pandemiei în Europa, ne-a obligat să luăm măsuri de reducere a activității și suspendarea anumitor departamente.

Datorită procedurilor stricte de protecție a datelor, lipsa sistemelor informatice și a consultanților, a facut ca lucrul de acasă să fie imposibil, fiind nevoiți să găsim metode noi prin care să oferim asistență clienților care se aflau în necesități imediate.

Implementarea serviciilor pentru clienții PREMIUM

Cu un procent extrem de mic de personal care avea nivelul de acces necesar să poată utiliza sistemele MAIER Consultants și din alte locații decât biroul local, am implementat un set nou de servicii și suplimente de servicii, dedicate unei categorii speciale de clienți – clienții PREMIUM.

Beneficiile clienților PREMIUM

În funcție de categoria de servicii alese, oferim servicii suplimentare de consultanță și administrare cont, care vor face viața dvs. și mai ușoară.

Categoriile de servicii includ: asistență clienți, manager de cont dedicat, emitere cotații și contracte, asistență prioritară la birou cât și servicii suplimentare pentru fiecare categorie de servicii prestate (asistență la Consulat, apostilări, traduceri, reprezentare în România etc.).

Pentru informații suplimentare accesați https://maier-consultants.com/servicii/servicii-premium/compara-serviciile/.

NOUTĂȚI PENTRU ANUL 2021

1. APLICAȚIA MOBILĂ

Pentru a veni în întâmpinarea necesităților dvs. am dezoltat o aplicație mobilă care poate fi utilizată pe toate telefoanele și tabletele care utilizează sistemele de operare Andoid și iOS.

Principalele funcționalități ale versiuni lansate în decembrie 2020 sunt:

PORTAL – o pagina special dedicată abonamentului dvs, unde puteți anula abonamentul oricând doriți, actualiza cardul bancar, vizualiza istoricul sau descărca facturi.
CAZURILE MELE – o listă completă a cazurilor dvs. care conține: numărul de înregistrare, stadiul dosarului, prioritatea cu care este procesat, iar cazurile de asistență la Consulatul României și deplasările de reprezentare în România conțin detalii și informații complete (locație, adrese, data programării, documente necesare, etc)
CONTACT – permite crearea unui caz nou, fără a părăsi aplicația mobilă.
LIVE CHAT – permite utilizatorului să discute cu un agent/consultant, într-o sesiune securizată de chat.
ALTE FUNCȚIONALITĂȚI: informații despre MAIER Consultants, locații, servicii, termeni și condiții, lista numerelor de contact destinată clienților premium, creditul dvs, tipul și setările contului.

Pentru mai multe informații accesați https://maier-consultants.com/apps/.

2. DEPARTAMENTUL DE VÂNZĂRI

Începând cu 04 ianuarie 2021, solicitarea serviciilor noastre se face strict telefonic, iar dvs. ne puteți contacta utilizând unul dintre cele 7 numere locale de contact (Canada, Franța, Marea Britanie, Irlanda, România, Spania și SUA) și sperăm ca în scurt timp să ne puteți contacta local și din Austria, Germania și Italia.

Aceste numere sunt disponibile pe https://maier-consultants.com/contact/.

ATENȚIE – La aceste numere se oferă strict asistență pentru persoanele care doresc achiziționarea serviciilor noastre, iar agenții de vânzări nu vă pot oferi servicii de consultanță.

3. BIROURI DE VÂNZĂRI PE TERITORIUL SPANIEI

În septembrie 2020 am început să încheiem parteneriate locale prin care clienții noștri pot solicita asistență de la un punct fizic de vânzări, iar în acest moment avem 12 locații în regiunile Barcelona, Castellon, Madrid, Navarra și Zaragoza.

În prima parte a anului dorim să deschidem minim 1 punct de vânzări pe fiecare zona în care există o comunitate de români din zona de sud (începând cu Valencia) și centru, iar spre finalul anului în zona de vest și în nord.

4. PROGRAMĂRILE ESTIMATE LA CONSULAT

Începând cu 01.01.2021 am îmbunătățit modul în care monitorizăm data programărilor la Consulat și vom oferi gratuit clienților PREMIUM (VIP, JURIDIC și BUSINES) posibilitatea de a ști dacă s-au alocat locuri suplimentare la Secțiile Consulare la care au programare.

Totodată, aceștia vor avea posibilitatea de a se reprograma gratuit, printr-un simplu apel telefonic.

5. SERVICII NOI

Scopul nostru este de a crea un one-stop-shop.

De aceea, în prima parte a anului 2021 vom actualiza portofoliul de servicii și vom include servicii de contabilitate (tax advisor) pentru clienții din UK, cât și servicii servicii de imigrare (Extranjería, Inmigración y Nacionalidad – NIE, rezidență și cetățenie) pentru clienții din Spania.

Persoanele care doresc să se stabilească începând cu 01.01.2021 în Marea Britanie (UK) pot solicita biroului nostru asistență pentru obținerea vizelor necesare a călători, lucra, studia sau presta alte activități economice.

6. ACTUALIZAREA CANALELOR DE COMUNICARE

FACEBOOK MESSENGER – Facebook a anunțat în luna decembrie 2020 dezactivarea unor funționalități pentru a fi în conformitate cu noile cerințe în materie de protecția a datelor în Europa.

De aceea echipa noastră a decis să renuntăm definitiv la acest canal de comunicare în favoarea unei aplicații mobile care va oferi clienților siguranță și confort.

WHATSAPP și SMS – acest canal de comunicare a fost dezactivat incepând cu 01.01.2021 pentru a putea oferi clienților noștri asistență rapidă printr-un canal unic de comunicare în formă scrisă – live chat în aplicația mobilă ”MAIER Consultants”.

LIVE CHAT pe pagina noastră web – pentru a crește nivelul de protecția a datelor s-a decis ca singurul canal de comunicare în formă scrisă să fie suportul prin live chat prin aplicația mobilă.

EMAIL – Adresele noastre de email au rămas active însă recomandăm clienților noștri să utilizeze secțiunea CAZ NOU, din aplicația mobilă, pentru a reduce timpul de răspuns.

Începând cu 01.01.2021, utilizatorii canalelor de comunicare menționate mai sus sunt rugați să instaleze aplicația MAIER Consultants.

 2,806 total views,  4 views today

Comments are closed.