Soluții la nevoile dumneavoastră.

Discută cu un partener

logo

09:00 - 22:00 (RO)

Luni - Vineri

Lista serviciilor prestate în Marea Britanie

NOUTĂȚI

Lista serviciilor prestate în Marea Britanie

Ca urmare a reluării programului de lucru la Secțiile Consulare ale României din Marea Britanie, cât și redeschiderea birourilor partenerilor noștri locali, MAIER Consultants are acum posibilitatea de a presta întregul portofoliu de servicii.

Cartea de identitate românească

Reînnoirea cărții de identitate românești este unul dintre cele mai frecvente servicii de reprezentare în România prestate de echipa noastră, iar noua carte de identitate poate fi în posesia dvs. în 2 săptămâni de la depunerea tuturor documentelor necesare la Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor din localitatea dvs. de domiciliu.

Totodată, puteți aplica și pentru prima carte de identitate pentru minorii care au împlinit sau urmează să împlinească vârsta de 14 ani, fără a fi necesar să vă deplasați în România.

Pașaportul românesc

Prin serviciile de asistență la Consulatul României, vă putem ajuta să vă obțineți pașaportul românesc în cel mai scurt timp posibil, fără a vă deplasa în România.

Este foarte important de menționat că nu oferim asistență pentru pașaportul temporar sau obținerea pașaportului în regim de urgență.

Înregistrarea nașterii sau a căsătoriei

Dacă ați născut sau v-ați căsătorit în Marea Britanie, este necesar să obțineți certificatul de naștere sau de căsătorie românesc, pentru ca apoi să vă schimbați numele pe documente sau pentru a obține pașaportul minorului.

Conform legii române, este obligatoriu să înregistrați căsătoria, chiar dacă nu vă schimbați numele, deoarece nu puteți aplica pentru alte documente, nici pentru dvs. și nici pentru minori, dacă nu aveți certificatul de căsătorie românesc.

Obținere documente din România

Doriți să vă reînnoiți cartea de identitate sau permisul de conducere? Aveți nevoie să obțineți rapid un duplicat al certificatului de naștere sau de căsătorie? Aveți nevoie de un avocat competent și de încredere? Obținerea unor documente din România, reprezentarea la autoritățile locale sau la instanța de judecată este acum mai simplă ca niciodată.

Indiferent de necesitățile dvs. noi avem mereu soluții, însă în limita competențelor și a legislației în vigoare.

Eliberare acte notariale

Pentru a putea fi folosite în România, actele notariale întocmite în străinătate trebuie să fie în conformitate cu prevederile legale. Actele notariale întocmite cu ajutorul nostru sunt redactate, legalizate, apostilate sau traduse în conformitate cu cerințele autorităților române, având forma și conținutul stabilit de lege, și sunt eliberate prin Secția Consulară a României sau prin birourile notariale partenere.

Apostilare documente

Oferim servicii complete de apostilare a documentelor dvs, inclusiv autentificarea, supralegalizarea sau traducerea acestora, după caz, eliminând necesitatea dvs. de a cunoaște cerințele diferitelor agenții guvernamentale.

Traducere documente

Aveți nevoie de o traducere pentru a fi prezentată și acceptată la Secția Consulară a României, la locul de muncă sau la autoritățile locale? Traducătorii noștri sunt autorizați să efectueze acest tip de traduceri. Împreună cu partenerii noștri avem posibilitatea de a efectua traduceri în peste 100 de limbi.

Cea mai rapidă opțiune este să ne trimiteți prin email la info@maier-consultants.com o copie a documentelor care necesită traducerea, iar consultanții noștri vor reveni cu un răspuns pentru a vă transmite costul și timpul de soluționare.

Consultanță divorț

Deși un eveniment nefericit, suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune soluții legale pentru a divorța în România sau în Marea Britanie.

Familie și minori

Celălalt părinte nu este de găsit sau vă refuză emiterea unei procuri, eliberarea unor documente pentru minori sau călătoria acestora în străinătate? Noi suntem aici să vă ajutăm!

Alte situații

Aveți o situație unică sau mai complexă? Cu noi totul este posibil. Aplicați pentru un serviciu de consultanță iar specialiștii noștri vor găsi o soluție!

NU LOCUIESC ÎN MAREA BRITANIE

Nici o problemă. MAIER Consultants prestează aceste servicii în peste 100 de țări. Pentru asistență selectați "DORESC SĂ APLIC!".

SOLICITĂ COTAȚIE RAPIDĂ

Pentru o cotație rapidă vă rugăm să completați formularul alăturat.

Cotație rapidă

     19,314 total views,  2 views today

    Comments are closed.