Soluții la nevoile dumneavoastră.

Sună acum la:

+40 733 189 596

logo

09:00 - 17:00

Luni - Vineri
(UK)

Legal

LEGAL

TERMENII ȘI CONDIȚIILE GENERALE DE UTILIZARE A SERVICIILOR MAIER CONSULTANTS

Știm că e tentant să închideți Termenii și Condițiile, dar e important să știți la ce vă puteți aștepta de la noi atunci când folosiți serviciile MAIER Consultants și ce așteptăm noi de la dvs.

TERMENII ȘI CONDIȚIILE (POLITICA) DE ANULARE

Prin finalizarea unei comenzi, confirmați că ați citit și înțeles TERMENII ȘI CONDIȚIILE (POLITICA) DE ANULARE, și faptul că vă sunt clare condițiile în care sunteți eligibil pentru returnarea totală sau parțială a taxelor pe care le achitați.

POLITICA DE UTILIZARE COOKIES

Un cookie este un fragment mic de text trimis către browser de site-ul pe care îl accesați. Cu ajutorul acestuia, site-ul reține informații despre vizită. Astfel, următoarea accesare poate fi mai simplă, iar site-ul vă poate fi mai util.

DETALIEREA TAXELOR ACHITATE

Informațiile prezentate în acest document vă ajută să înțelegeți ce anume facem noi pentru dvs. pentru taxele pe care ni le achitați.

SERVICIILE DE ASISTENȚĂ LA CONSULATUL ROMÂNIEI

Informațiile prezentate în acest document vă ajută să înțelegeți procedura de lucru, modul de soluționare și ce anume putem face noi pentru dvs.

SERVICIILE DE APOSTILARE DOCUMENTE

Informațiile prezentate în acest document vă ajută să înțelegeți procedura de lucru, modul de soluționare și ce anume putem face noi pentru dvs.

SERVICIILE PREMIUM

În funcție de categoria de servicii alese, oferim servicii suplimentare de consultanță și administrare cont, care vor face viața dvs. și mai ușoară.

 30,314 total views,  16 views today