Soluții la nevoile dumneavoastră.

Discută cu un partener

logo

09:00 - 22:00 (RO)

Luni - Vineri

IMPORTANT – Reluarea programului de lucru cu publicul la ghișeele consulare din Marea Britanie

Dorim să vă informăm că începând cu data de 29.06.2020, Secțiile Consulare din Marea Britanie (Londra, Manchester și Edinburgh), își vor relua activitatea de lucru cu publicul la ghișeu, exclusiv pe bază de (re)programare, doar pentru programările anulate anterior!

Primele programări se vor acorda dosarelor anulate începând cu data de 16 martie 2020. Solicitanții vor fi informați prin e-mail sau, după caz, telefonic cu privire la posibilitatea obținerii unei noi programări.

Dorim să vă reamintim că nu este necesar să ne contactați dvs. deoarece veți fi contactați de către echipa noastră sau direct de către Consulat, când dosarul dvs. poate fi reprogramat.

Cum trebuie să vă pregătiți pentru ziua programării și prezența la Secția Consulară Londra?
📍 Vă rugăm să respectați ZIUA și ORA EXACTĂ a re-programării și să vă prezentați la sediu cu MAXIMUM 5 MINUTE înainte de programarea dvs. Accesul NU va fi permis în incintă înainte de ora stabilită.
📍 Accesul în incinta Secției consulare se va face doar pe bază de programare prealabilă și în funcție de capacitatea maximă de procesare a cererilor, astfel încât să se evite aglomerația.
📍 Este obligatorie utilizarea măștilor și a mănușilor de protecție!
📍 Pe durata prezenței la sediul Secției consulare se va respecta în permanență distanța de siguranță de cel puțin 2 metri între persoane.
📍 ATENȚIE! Persoanele care se prezintă mai târziu de ora stabilită sau nu dețin toate DOCUMENTELE NECESARE vor PIERDE programarea!

Care sunt măsurile de protecție adoptate de Secția Consulară?

✅În conformitate cu Ordinul nr. 2855/830/2020, emis de Ministerul Culturii si Ministerul Sănătății, privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară, vă rugăm să respectați următoarele reguli:
📍 Purtaţi mască (medicală sau non-medicală) pe întreaga durată a vizitei. Pentru a asigura o protecție eficace, masca se poziţionează astfel încât să acopere integral nasul și gura.
📍 Dezinfectaţi-vă mâinile folosind dezinfectantul pe bază de alcool.
📍 Păstraţi distanţa de siguranţă de cel puţin 2 m faţă de ceilalţi şi față de personalul Sectiei Consulare cu care intraţi în contact.
📍 Respectaţi circuitul de vizitare unidirecţional stabilit în interiorul clădirii, precum şi indicaţiile personalului de supraveghere.
📍 Se interzice accesul în Sectia Consulara a persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
📍 Se interzice accesul în Sectia Consulara al persoanelor care prezintă o temperatură peste 37,3°C sau care refuză să le fie verificată temperatura (termometrizarea va fi non-contact, realizată de către personalul instituţiei special desemnat în acest sens).

 2,528 total views,  2 views today

Comments are closed.