Soluții la nevoile dumneavoastră.

Discută cu un partener

logo

09:00 - 22:00 (RO)

Luni - Vineri

IMPORTANT – Deschidem liniile telefonice pentru clienții premium

COMUNICAT

Deschidem liniile telefonice pentru clienții premium

MAIER Consultants, ca și multe alte companii din aceeași industrie, a fost foarte puternic afectată în urma măsurilor de protecție pentru combaterea răspândirii virusului COVID-19.

Restricțiile de călătorie au dus la reducerea numărului de persoane care aplică pentru eliberarea unor documente de călătorie sau acte notariale.

Suspendarea activității instituțiilor publice ne-au pus în imposibilitatea de a efectua deplasările planificate în dosarele în care ne-ați împuternicit să vă reprezentăm în România.

Impactul negativ asupra economiei globale v-a descurajat pe mulți dintre dvs. să continue dosarele de reprezentare în România.

Pierderea locului de muncă sau suspendarea activității la compania la care lucrați v-a determinat să renunțați la abonamentul dvs.

Lucrăm de acasă

Până la relaxarea restricțiilor și reluarea activității în țările din care lucreză angajații sau colaboratorii noștri, aceștia lucrează de acasă.

Datorită lipsei echipamentelor tehnice existente în Call-Centre, am fost nevoiți să suspendăm liniile telefonice, însă începând cu 27.04.2020 dorim să le redeschidem pentru clienții premium care beneficiază de asistență telefonică.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Pentru a veni în întâmpinarea necesităților dvs, vom răspunde alăturat la cele mai frecvente întrebări pe care le veți putea avea.

Când se deschid liniile telefonice?

Liniile telefonice se deschid luni, 27.04.2020, ora 09:00, ora României, strict pentru clienții premium.

 24,712 total views,  12 views today

Cine este un CLIENT PREMIUM?

Un client premium este o persoană fizică sau juridică care deține un abonament pentru servicii premium.

SERVICIILE PREMIUM sunt servicii suplimentare de consultanță și administrare cont, dedicate clienților noștri premium, care doresc să beneficieze la maxim de toate opțiunile dedicate nevoilor acestora.

 24,713 total views,  13 views today

Cum vă contactez dacă doresc să aplic cu voi?

Din nefericire, majoritatea apelurilor telefonice pe care le primesc agenții noștri de vânzări sunt de la persoane care au “o simplă întrebare” și care de multe ori sunt foarte dezamăgiți când îi informăm că un serviciu de consultanță telefonică este contra cost.

Această ”scurtă” sau ”simplă întrebare” nu face altceva decât să întârzie soluționarea dosarului unui client, deoarece agenții de vânzări sunt de cele mai multe ori, consultanți cu experiență care administrează conturi sau procesează dosare.

Persoanele care dețin un abonament premium și care beneficiază de asistență telefonică, ne pot contacta pe unul dintre numerele noastre locale de contact.

Clienții standard sau PLUS+, pentru a solicita serviciile noastre, au următoarele opțiuni:

  • aplică online prin formularele de servicii disponibile aici.
  • email – ne puteți contacta prin email, iar unul dintre agenții noștri va prelua cererea dvs. în cel mai scurt timp.
  • cotație rapidă – folosiți formularul de cotație rapidă de pe pagina serviciului dorit sau de la secțiunea CONTACT.
  • Facebook Messenger – ne puteți trimite un mesaj pe una dintre paginile MAIER Consultants. Mesajele sunt preluate în ordinea sosirii, dar putem menționa ca Facebook Messenger este unul dintre cele mai rapide canale de comunicare în formă scrisă.

 24,714 total views,  14 views today

Cum știți cine vă sună?

SIMPLU! MAIER Consultants utilizează cele mai moderne sisteme informatice.

Sistemul nostru sincronizează informațiile din contul dvs. cu sistemul telefonic prin API, și crează o permisiune specială (calling rule) prin care permite numărului dvs. de telefon să acceseze meniul telefonic (IVR).

Dacă numărul dvs. de telefon nu este înregistrat cu permisiunea de a accesa meniul telefonic, după ce veți selecta limba de comunicare veți auzi un mesaj care vă informează că nu aveți aveți acces la suport telefonic.

 24,715 total views,  15 views today

Cum devin CLIENT PREMIUM?

Pentru a vă abona aveți posibilitatea de a selecta abonamentul dorit la completarea contractului de asistență sau puteți aplica pe https://maier-consultants.com/formulare/.

Totodată aveți posibilitatea de a solicita abonamentul prin email sau Facebook Messenger, urmând să primiți instrucțiunile pentru a semna contractul de prestări servicii.

 24,716 total views,  16 views today

Toți clienții premium beneficiază de suport telefonic?

NU! Suportul telefonic este inclus doar în categoriile de abonament VIP, JURIDIC și BUSINESS.

Clienții PLUS+ beneficiază de asistență prioritară cu procesarea cererii în 2-3 zile lucrătoare cât și suport prin email sau Facebook Messenger.

 24,717 total views,  17 views today

Pot să vă contactez dacă am un dosar în lucru?

În ultimele 30 de zile (27.03-27.04.2020), toate dosarele au fost procesate strict prin comunicare prin email și Messenger, ceea ce demonstrează că nu este obligatoriu necesar contactul telefonic.

Suportul telefonic pentru clienții cu dosar în lucru este inclus doar în categoriile de abonament VIP, JURIDIC și BUSINESS.

Dacă dvs. nu aveți un abonament care să vă permită să ne contactați, veți beneficia de consultanță telefonică pentru serviciul solicitat, însă veți fi contactat de către agentul dvs. de caz, dacă acesta va avea nevoie de informații sau documente suplimentare de la dvs.

 24,718 total views,  18 views today

Câte numere de telefon pot înregistra într-un cont?

Fiecare persoană fizică are posibilitatea de a deține un singur număr de telefon, de preferat un număr de telefon mobil, care va fi înregistrat în sistemul telefonic.

Persoanele juridice care dețin un cont BUSINESS, vor putea înregistra multiple numere de telefon, însă câte un număr pentru fiecare reprezentant.

 24,719 total views,  19 views today

Cum îmi actualizez numărul de telefon?

Dacă v-ați schimbat numărul de telefon, îl puteți actualiza gratuit. Este important de menționat că schimbarea periodică a numărului de telefon va duce la dezactivarea abonamentului dvs, ca măsura antifraudă.

Pentru a ne comunica noul număr, puteți folosi orice canal de comunicare doriți dvs. (chat, email, Messenger, SMS, WhatsApp), în funcție de abonamentul pe care îl dețineti.

 24,720 total views,  20 views today

 24,711 total views,  11 views today

Comments are closed.