Soluții la nevoile dumneavoastră.

Discută cu un partener

logo

09:00 - 22:00 (RO)

Luni - Vineri

Recenzii

RECENZIILE CLIENȚILOR

Ce spun clienții noștri

Preocuparea fundamentală care ghidează întreaga noastră activitate vizează oferirea unor soluţii practice pentru clienţii noştri cu maximă promptitudine şi eficienţă, fără ca rapiditatea răspunsului să afecteze calitatea demersului juridic.

Septembrie 2021

”Recomand cu toată încrederea, nu ezitați sa nu apelați la Maier Cosultants, va ajuta cu tot ce e nevoie încă o data recomand, daca nu era Maier C, cred ca și acuma stăteam cu actele ne făcute, multumesc M-C”

August 2021

”Profesionisti. Multumesc, echipa Maier. Foarte amabili.”

Mai 2021

”Maier Consultant este o echipa de profesionisti. Promtitudine, corectitudine, dinamism, profesionalism. Intotdeauna servicii de calitate. Va recomand sa apelati la serviciile Maier Consultant. Nu veti regreta. Se implinesc 2 ani de cand colaborez cu Maier Consultant si am rezolvat o multime probleme .Nu as fi reusit fara Maier Consultant deoarece ar fi trebuit sa calatoresc in Romania de f multi ori...nu as fi putut din cauza serviciului. Apelati cu incredere la serviciile Maier Consultant ! Multumesc frumos echipei Maier Consultant !!!”

Doina E.

Scarborough, UK

05/03/2020

”Am aplicat pentru pașaport cu MAIER Consultants si au fost de mare ajutor. Va recomand cu încredere. Orice problema legată de acte, ei va pot ajuta.”

Nicolae C.

Milton Keynes, UK

29/02/2020

”informatii utile despre ce e esențial!”

Bogdan Neagu

21/02/2020

”Pt ca sunt multumita de servicile consulare oferite de voi”

Adrian P.

Reading, UK

11/02/2020

”Multumesc Echipei Maier Consultants pentru ajutorul acordat in reinoirea pasaportului expirat. Recomand la toti cei care au probleme cu actele de orice tip sa apeleze cu incredere. Multumesc anticipat Maier Consultants. Adrian Daniel Popescu!”

Simi S.

-, UK

05/02/2020

”recomanda cu toata incredere in doar 3 zile de la aplicatie cu Maier Consultants am obtinut deja programare pentru pasaport cu domiciliu in Uk la Ambasada. Maier Consultant a facut posibil sa obtinem rezidenta doar cu NINO fara alte batai de cap si alergaturi. 5 stele din 5🤗🌟”

Facebook Rating

Daniel Z.

Londra, UK

28/10/2019

”Recomand este de nota 10”

26/03/2018

"Recomand.totu se rezolva repede.pentru 30 de euro nu a trebuit să mă duc în România sa iau documentul sa ma întorc .si cost total ar fi undeva la 600 de euro.economie nu gluma😁😁😁"

Mihaela Enache

Mihaela E.

Fontanelle, IT

20/03/2018

"Recomand cu incredere in mai putin de jumate de ora au rezolvat pt mine o programare la consulat fara probleme iar eu ca nu sunt asa practica ma trudesc din luna ianuarie am aplicat si am primit imediat un raspuns"

Adrian Ciorba

Adrian C.

Londra, UK

18/01/2018

"Decat sa te stresezi cu programare suna asteapta mai bine dai 30 lire si mergi la consulat si depune actele .Recomand din suflet.Economisiti o groaza de timp nervi si pastrati dispozitia buna."

Mariana Milea

Mariana M.

Kidderminster, UK

03/03/2018

"Bună ziua, satisfăcută de serviciile consultantului dumneavoastră, politicos și foarte explicit în ceea ce face. Mulțumesc tare mult pentru amabilitatea oferita. Va recomand cu drag"

26/02/2018

"Suntem pe drumul cel bun!chiar nu ma asteptam sa mearga treaba asa repede!"

Andrei Razvan Oros

23/03/2018

"Totul a decurs mai bine si mai repede decat ma asteptam. Va multumesc pentru sprijinul si acuratetea de care ati dat si dati in continuare dovada."

 26,334 total views,  42 views today