Soluții la nevoile dumneavoastră.

Sună acum la:

+40 316 300 044

logo

09:00 - 18:00 (RO)

Luni - Vineri

Beneficiile folosirii serviciilor noastre

1. CONSULTANTA PROFESIONALA:

  • identificam situatia reala a solicitantului si daca ceea ce solicita este ceea ce are nevoie sau daca cererea se poate solutiona la Consulat. Exista situatii in care ni se solicita un document, dar solicitantul nu este eligibil pentru depunerea cererii si are nevoie de altceva. (ex. Buletin expirat si cere pasaport; minor nascut in strainatate fara certificat de nastere romanesc, parintii solicita pasaport; persoana divortata, recasatorita in strainatate, cu minori nascuti in strainatate, chiar si in alta tara, solicita pasaport minor).

2. INTOCMIREA DOCUMENTATIEI NECESARE

  • exemplele de mai sus sunt doar cateva din cazurile putin mai complexe cu care ne ocupam, iar daca solicitantul ar fi trimis cererea direct la consulat, s-ar fi deplasat pe degeaba fiindca cererea nu poate fi solutionata. Consultantii nostri identifica documentele lipsa si se asigura ca solicitantul isi rezolva cererea cu o singura vizita, sau cu cat mai putine vizite posibil.

3. PROCESAREA DE DATE

  • in 2018 inca exista persoane care nu au o adresa de email sau nu sunt familiari cu procedura de creare a unui cont, validarea adresei de email, introducerea datelor, diferenta dintre adresa de domiciliu si cea de resedinta. Consultantii nostri ofera confortul necesar chiar si celui care nu are aceasta problema.

4. TAXE MODICE

  • in medie, pentru un serviciu, taxele noastre sunt de 30 euro, desi procedura poate dura intre cateva minute si cateva ore. De multe ori taxa achitata nu acopera cheltuielile cu o aplicatie in cazul in care solicitantul necesita multiple interventii telefonice, mesaje etc, pentru o cerere simpla.

5. TRANSPARENTA

  • spre deosebire de alti intermediari, mai mici sau mai mari, termenii de utilizare a serviciilor si taxele sunt publice pe https://elit-consultants.com/legal sau in formularul de aplicare. Solicitarea serviciilor noastre reprezinta alegerea dvs.

6. EXPERIENTA SI PROFESIONALISM

  •  toti consultantii nostri au experienta necesara pentru procesarea acestor cereri, fie prin training intern, fie scolii/universitatii absolvite sau experientei profesionale anterioare. Rezultatul activitatii se poate observa din feedback-ul primit de la clienti: https://www.facebook.com/maierconsultants/reviews/

7. MULTIPLE METODE DE CONTACT

  • momentan preluam cereri telefonic, prin email, formular online, chat pe pagina noastre web, mesaj pe facebook, WhatsApp etc. DA, tot pe internet, dar acoperim aproape toate canalele posibile de comunicare.

Depunerea cererii se poate face completand formularele online in functie de serviciul ales. Anumite servicii sunt disponibile doar in anumite tari. Va rugam sa cititi atenti instructiunile.

Desi nu este “necesar” ca cererile sa fie depuse printr-un intermediar, utilizarea serviciilor noastre înseamnă evitarea timpilor de asteptare, rezolvarea rapidă a serviciului consular și eliminarea riscului de a va prezenta la consulat fără a avea la dumneavoastră toate documentele necesare.

error: Continut protejat!