Soluții la nevoile dumneavoastră.

Sună acum la:

+40 316 300 044

logo

09:00 - 18:00 (RO)

Luni - Vineri

Despre noi

MAIER Consultants este o companie de consultanță care oferă asistență juridică cetățenilor români din străinătate. Echipa MAIER Consultants este formată din specialiști: translatori, notari, juriști, avocați, procuratori etc.

Activitatea principală a companiei este facilitarea accesului cetățenilor români la servicii consulare prin întocmirea documentației necesare și programarea acestora la cea mai apropiată Secție Consulară din zona în care locuiește în străinătate.

Reprezentanții MAIER CONSULTANTS nu sunt angajați MAE sau parteneri/colaboratori ai Secției Consulare, ci personal independent care oferă servicii profesionale la cererea dvs. Nu există nici un protocol de colaborare între MAE, Ambasada României sau Secția Consulară din zona în care sunteți arondați, iar solicitarea serviciilor noastre reprezintă alegerea dvs.

În cazul serviciilor consulare, taxele achitate sunt strict pentru consultanță, procesare date, întocmirea documentației necesare, transmiterea datelor spre Secția Consulară cât și programarea dvs pentru ridicarea documentelor, prin intermediul GHIȘEULUI CONSULAR ONLINE. În cazul altor servicii, taxele achitate sunt pentru prestarea sau intermedierea serviciului solicitat.

BENEFICIILE FOLOSIRII SERVICIILOR NOASTRE

MAIER Consultants preia efortul, stresul și ghicitul din procesul de obținere a documentelor dorite.

error: Continut protejat!