fbpx

Soluții la nevoile dumneavoastră.

Sună acum la:

+40 312 265 546

logo

09:00 - 18:00 (RO)

Luni - Vineri

Despre noi

De ce să aplicați cu noi?

MAIER Consultants este o companie de consultanță care centralizează serviciile prestate de experți din diverse domenii, pentru a oferi soluții rapide, de încredere și calitative.

Ca urmare a cererilor primite, încheiem constant parteneriate în România și în străinătate, care ne ajută să livrăm o gamă variată de servicii la cele mai înalte standarde și care transformă MAIER Consultants într-un one-stop shop unde puteți găsi într-un singur loc, soluțiile la toate nevoile dvs, fără a fi necesar să vă adresați altor prestatori de servicii.

SERVICII
Cum lucrăm?
MAI MULT

MAIER Consultants preia efortul, stresul și ghicitul din procesul de obținere a documentelor dorite.

SUNTEM PRETUTINDENI

ONLINE SAU LA BIROU

Deoarece toate aplicațiile se preiau online, nu este necesar să vă deplasați la biroul nostru, iar dacă serviciul solicitat necesită prezența personală la Consulat sau la biroul partenerilor noștri, alocarea dosarului va fi cât mai aproape de zona în care locuiți.

Profesionalism

Confort

Siguranță

Experiență

Rapiditate

Încredere

BENEFICII

SERVICII PREMIUM

SERVICIILE PREMIUM sunt servicii suplimentare de consultanță și administrare cont, dedicate clienților noștri premium, care doresc să beneficieze la maxim de toate opțiunile dedicate nevoilor acestora.

În funcție de tipul de abonament ales cât și în funcție de categoria de servicii pe care o solicitați, veți putea beneficia de asistență prioritară telefonică, procesarea rapidă a cererii, asistență prin WhatsApp sau SMS, notificări speciale, servicii suplimentare de consultanță etc.

Beneficii premium

manager de cont dedicat

servicii de consultanță gratuită

asistență prioritară

suport telefonic

acces la baza de cunoștiinte

notificări și asistență prin SMS

asistență prin WhatsApp

PARTENERI

Partenerii noștri

Pentru a vă putea livra servicii excepționale, colaborăm cu cei mai buni specialiști din domeniul în care profesează.

Echipa noastră este formată din specialiști de top din diverse domenii: avocați, consilieri juridici, mediatori, notari, traducători, translatori, consultanți în imigrări etc.

Împreună cu specialiștii noștri, MAIER Consultants preia efortul, stresul și ghicitul din procesul de obținere a documentelor dorite.

error: Continut protejat!