Soluții la nevoile dumneavoastră.

Discută cu un partener

logo

09:00 - 22:00 (RO)

Luni - Vineri

Cum se reînnoiește CARTEA DE IDENTITATE ROMÂNEASCĂ?

Răspunsul pe scurt: FOARTE SIMPLU!

CE ESTE O CARTE DE IDENTITATE ROMÂNEASCĂ?

Cartea de identitate românească reprezintă documentul care atestă identitatea, cetățenia română și domiciliul stabil în România și se eliberează începând cu vârsta de 14 ani.

Deoarece reprezintă inclusiv domiciliul stabil în România, nu puteți deține o carte de identitate românească cu domiciliul în străinătate, cu excepția unei cărți de identitate provizorii care poate avea mențiunea ”cetățean CRDS” sau similar, și confirmă că dvs. aveți domiciliul în străinătate.

REÎNNOIREA CĂRȚII DE IDENTITATE

Persoanele care au avut anterior o carte de identitate pot solicita o nouă carte de identitate doar în România, în localitatea de domiciliu, fie personal, fie prin persoană împuternicită cu procură specială, care poate fi autentificată doar de o misiune diplomatică sau oficiu consular al României.

1. PERSONAL ÎN ROMÂNIA

Dacă doriți ca să aplicați personal va trebui să vă adresați Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor din localitatea dvs. de domiciliu, prezentând toate documentele necesare.

2. ÎMPUTERNICIREA UNUI PRIETEN

Dacă aveți pe cineva de încredere în România, persoana respectivă va trebui să se adreseze Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor din localitatea dvs. de domiciliu, prezentând toate documentele necesare.

3. ÎMPUTERNICIREA UNUI REPREZENTANT MAIER Consultants

Prin împuternicirea unui agent al MAIER Consultants, eliminați necesitatea de a vă deplasa în România și aveți garanția obținerii unei noi cărți de identitate în cel mai scurt timp posibil.

CE DOCUMENTE AM NEVOIE PENTRU A-MI REÎNNOI CARTEA DE IDENTITATE?

Lista completă a documentelor necesare diferă în funcție de circumstanțele dvs. personale (necăsătorit, căsătorit, divorțat, văduv, cu sau fără minori, moștenitor, proprietar sau chiriaș etc.).

Pentru a verifica situația dvs. personală vă rugăm să contactați echipa noastră de suport la unul dintre numerele afișate pe pagina CONTACT.

CARE SUNT TARIFELE MAIER CONSULTANTS?

Tarifele noastre variază în funcție de ceea ce doriți ca noi să facem pentru dvs.

CONSULTANȚĂ – serviciile de consultanță se prestează GRATUIT* clienților PREMIUM cu un cont VIP, JURIDIC sau BUSINESS activ.

ASISTENȚĂ LA CONSULAT – tariful de asistență în obținerea unei procuri pentru a împuternici pe cineva la alegerea dvs. variază în funcție de țara din care aplicați, tipul serviciului ales sau serviciile dependente.

REPREZENTAREA ÎN ROMÂNIA – dacă nu aveți pe cine împuternici sau doriți să fiți reprezentat de unul dintre agenții noștri, puteți achita tarifele noastre de reprezentare în România în maxim 3 tranșe, în funcție de posibilitățile dvs. financiare.

Pentru o cotație exactă vă rugăm să contactați echipa noastră de suport la unul dintre numerele afișate pe pagina CONTACT.

DE CE SĂ ALEGEȚI MAIER CONSULTANTS?

Cartea de identitate românească este un document “vital” pentru cetățenii români, iar lipsa acestui act poate crea multe impedimente.

Reprezentarea cetățenilor români la Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor în procesul de reînnoire a cărții de identitate este o activitate pe care o efectuăm zilnic.

Deoarece efectuăm frecvent acest serviciu, avem experiența necesară pentru a vă ajuta să obțineți o nouă carte de identitate fără a vă deplasa în România, prin întocmirea corectă a documentației necesare sau prin reprezentarea dvs. la autoritățile din România.

Utilizarea serviciilor noastre înseamnă evitarea timpilor de așteptare, obținerea rapidă a cărții de identitate și eliminarea riscului de a vă prezenta la Consulat sau la Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor fără a avea la dumneavoastră toate documentele necesare.

Informații complete despre serviciile de reprezentare în România puteți găsi pe https://maier-consultants.com/servicii/reprezentare-in-romania/.

 13,796 total views,  8 views today

Comments are closed.