fbpx

Soluții la nevoile dumneavoastră.

Sună acum la:

+40 316 300 044

logo

09:00 - 18:00 (RO)

Luni - Vineri

CUM SE OBTINE “PROGRAMAREA” LA CONSULAT?

Pentru a putea obtine, la solicitarea dvs, o programare la Sectia Consulara, echipa noastra parcurge urmatorii pasi:

1. Odata primita cererea de la dvs, va creeaza un cont de client, in baza noastra de date (daca este prima data cand ne contactati), sau actualizeaza datele transmise. (1-3 minute).

2. Verifica tipul de solicitare transmis si directioneaza cererea dvs spre departamentul/consultantul potrivit. Fiecare solicitare poate fi solutionata doar de anumite persoane care au experienta necesara in solutionarea acestei situatii. (3-5 minute)

Si de aici incepe munca grea:

3. Verifica documentele transmise de dvs, si daca cererea dvs poate fi solutionata. ( aprox. 5 min.)

4. Va contacteaza telefonic si/sau prin email, pentru a obtine alte alte informatii sau documente necesare. In cazul in care nu raspundeti la telefon sau la email, repetam acest proces, de cel putin 3 ori. Daca nu va putem contacta, arhivam cererea dvs pana cand ne contactati dvs. (5-15 min / proces)

5. Odata obtinute documentele dvs, transmitem electronic prin Ghiseul Consular Online, cererea dvs catre Sectia Consulara la care urmeaza sa va fie solutionata cererea. Sectia Consulara la care urmeaza sa fiti arondati este stabilita automat de sistem, in functie de orasul in care locuiti in strainatate. (10-20 min)

6. Daca cererea dvs necesita completari, Sectia Consulara ne informeaza automat, iar consultantul care va proceseaza cererea verifica cu dvs informatiile sau documentele lipsa. (aprox. 5 min)

7. Daca cererea dvs este completa, Sectia Consulara prevalideaza cererea si DOAR LA ACEST PAS NE PERMITE SA VA PROGRAMAM! ( 3-5 min)

8. Va contactam telefonic, pentru ca impreuna cu dvs sa alegeti cea mai potrivita data si ora la care doriti sa va prezentati la Consulat. (5-10 min/ proces)

IMPORTANT: Alegerea orei si datei de programare este posibila incepand cu prima data disponibila in Sectia Consulara, la momentul in care va sunam. Aceste date de programare se epuizeaza in timp, datorita numarului mare de solicitari, in special in perioada concediilor.

9. Va trimitem un email de confirmare care include: data si ora programarii, adresa unde trebuie sa va prezentati, tipul serviciului solicitat si numarul de cerere inregistrat la Consulat. (3-5 min.)

10. Va prezentati la Consulat cu documentele originale + copie xerox, fie pentru poze, in cazul pasaportului sau pentru ridicarea documentelor, in majoritatea situatiilor.

ATENTIE: Trimiterea cererii nu echivalează cu soluționarea acesteia. Serviciul consular se va putea efectua numai în momentul prezentării la ghișeul Consulatului.

Taxele noastre de procesare sunt in medie £35 in UK sau 35€ in celelalte tari.

Timp de lucru: minim 1 ora pe fiecare solicitare.
Responsabilitate: maxima!

De ce noi?
Utilizarea serviciilor noastre înseamnă evitarea timpilor de așteptare, rezolvarea rapidă a serviciului consular și eliminarea riscului de a vă prezenta la consulat fără a avea la dumneavoastră toate documentele necesare.

4 comments on this post

  • Andreea alexandra ciocan Buna ziua as dori sa mi faceti si mie o programare la consulat pentru certificatul de casatorie
    • maier Buna ziua, Pentru a putea procesa cererea dvs va rugam sa ne contactati prin email la info@maier-consultants.com, telefonic sau prin casuta de chat de pe pagina noastra.
  • Valentina Am depus actele fetitei pe 6 iulie si dumneavoastra imi spuneti prin apel telefonic ca leam depus pe 14 august. Undei seriozitatea
    • Admin Buna ziua, Dupa analizarea inregistrarii apelului telefonic dintre dvs si colegii nostri reiese ca dvs ati interpretat gresit ceea ce vi s-a transmis. Pentru a intelege mai bine care este procesul de obtinere a programarii, vă rugam sa recititi aceasta postare https://elit-consultants.com/cum-se-obtine-programarea-la-consulat/. Procesul de programare este foarte bine detaliat. Pe data de 14.08, dupa ce am primiti toate documentele de la dvs, a fost depusa la Consulat, aplicatia dvs. Trimiterea cererii nu echivalează cu soluționarea acesteia. Serviciul consular se va putea efectua numai în momentul prezentării la ghișeul Consulatului. După verificarea cererii de către Consulat, vă vom contacta telefonic privind parcurgerea următorilor pași. Va multumim pentru intelegere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You must be logged in Log in »
error: Continut protejat!