Soluții la nevoile dumneavoastră.

Discută cu un partener

logo

09:00 - 22:00 (RO)

Luni - Vineri

Cum să fiți 100% MULȚUMIȚI de MAIER Consultants

Stimați clienți,

Opinia dvs. este foarte importantă, atât pentru noi, cât și pentru clienții noștri.

De aceea, astăzi vă prezentăm 7 situații, care dacă ar fi urmate sau înțelese, ați fi 100% mulțumiți de serviciile pe care le prestăm!

1. SUNTEM O COMPANIE PRIVATĂ

MAIER Consultants este o companie comercială cu sediu în MAREA BRITANIE, care oferă asistență juridică cetățenilor români din străinătate.

Avem puncte de lucru și parteneri în Marea Britanie, Irlanda, Romania, Germania, Spania, Italia, Indonezia și Brazilia, însă prestăm servicii online în peste 100 de țări.

2. TOATE SERVICIILE SUNT CONTRA COST

Fiind o companie comercială cu capital privat, nu prestăm servicii gratuite, și nu suntem finanțați nici de către vreun guvern, Soroș, Dragnea, PSD, sau orice alte minunății ce le mai trec prin cap clienților noștri.

Iar dacă nu este gratis, nu înseamnă că este o escrocherie, ci doar că nu este gratis.

3. AȘTEPTĂRILE DVS. TREBUIE SĂ FIE REZONABILE

Cel mai simplu, un client este nemulțumit când așteptările acestuia depăsesc realitatea sau nu se informează.

Toate serviciile pe care noi le prestăm, sunt soluționate de către parteneri (avocați, notari, traducători etc), sau de către autoritățile române sau străine, și este important să întelegeți că:

  • nu vă putem livra un serviciu, dacă îl vreți ieri;
  • nu sunteți singurul solicitant, de multe ori fiind un timp lung de așteptare pentru obținerea unor documente;
  • există legi care impun să urmăm anumite proceduri sau să dețineți anumite documente.

De aceea noi recomandăm să vă informați înainte de a aplica prin:

  • o sesiune de chat prin Messenger sau Chat pe pagina noastră web;
  • consultanță individuală, după completarea contractului de asistență;
  • consultanță telefonică, dacă sunteți client PREMIUM și dețineți un abonament de consultanță și administrare cont care include și servicii de consultanță.

4. NU PRESTĂM SERVICII LA URGENȚĂ

Este extrem de important să nu aplicați cu MAIER Consultants, dacă doriți anumite servicii, în regim de urgență.

Servicii prestate rapid (nu urgent):

  • redactare și legalizare acte notariale;
  • apostilări;
  • traduceri;
  • reprezentare în Romania.

Nu putem oferi asistență în regim de urgență, în special, dacă doriți să obține anumite documente prin Consulatul României.

5.  TELEFONIC NE POT CONTACTA DOAR CLIENȚII PREMIUM

Sistemul telefonic este conectat la baza noastră de date, și identifică dacă numărul de pe care ne sunați aparține unui client premium.

Dacă nu sunteți client premium, sau aveți accesul restricționat ca urmare a neachitării abonamentului, nu ne veți putea suna.

6.  NU VĂ CERTAȚI CU ROBOTUL PE MESSENGER

Când ne trimiteți un comentariu, la postările noastre de pe Facebook, sau ne trimiteți un mesaj privat, sunteți preluat de către un robot (Chatbot – o tehnologie modernă), care vă pune la dispoziție un meniu.

Tot ce trebuie să faceți este să apasați 1, sau 2, sau 3 sau orice număr apare în fața opțiunii pe care doriți să o accesați.

Deși agentul virtual a fost numit Einstein, nu face calcule matematice.

7. TOATE COMENZILE SUNT FINALE

Politica de anulare a unui serviciu achiziționat este foarte strictă, de aceea vă recomandăm să aplicați doar când sunteți 100% siguri că vă permiteți serviciul ales și că nu doriți să anulați.

Deoarece calitatea serviciilor noastre este un aspect foarte important, colaborăm cu specialiști de top din diverse domenii, care garantează și asigură cel mai înalt nivel de calitate a serviciillor prestate.

Pentru a menține aceste parteneriate, MAIER Consultants are responsabilitatea de a își respecta obligațiile contractuale și de a achita onorariile acestora.

Neachitarea onorariilor sau anularea constantă a dosarelor poate duce la pierderea acestor parteneriate, iar pierderea acestor parteneriate poate duce la scăderea calității serviciilor.

După ce sistemul nostru înregistrează cererea dvs, agenții noștri încep imediat analizarea cererii, alocarea cazului către un partener sau consultant competent pentru ca dvs. să beneficiați de un serviciu prompt.

Informații suplimentare despre POLITICA DE ANULARE puteți găsi în contractul semnat sau pe https://maier-consultants.com/legal/.

 2,204 total views,  8 views today

Comments are closed.