Soluții la nevoile dumneavoastră.

Discută cu un partener

logo

09:00 - 22:00 (RO)

Luni - Vineri

Cum am ajuns să implementăm serviciile PREMIUM

Stimați clienți,

Așa cum v-am obișnuit săptămânal, astăzi abordăm un alt subiect de mare interes: CE SUNT SERVICIILE PREMIUM.

PREMIUM înseamnă servicii exclusiviste, dedicate strict unei anumite categorii de clienți.

La MAIER Consultants oferim 3 categorii de servicii PREMIUM pentru persoanele fizice (PLUS+, VIP și JURIDIC), însă avem și o categorie BUSINESS. 

Serviciile PREMIUM au fost introduse în portofoliul MAIER Consultants în luna mai 2019, însă ca urmare a măsurilor de urgență implementate în perioada martie-mai 2020, s-a observat o îmbunătățire majoră în interesul și seriozitatea cu care eram abordați de clienții PREMIUM, comparativ cu ceilalți solicitanți ai serviciilor noastre. 

De exemplu, clientul din imaginea de mai jos dorește un pașaport de mai bine de 1 an, însă nici până azi nu a aplicat, iar acest exemplu nu este unic.

Primim zilnic solicitări prin comentarii la postarile de pe Facebook, sau prin email, de la persoane care și-au exprimat interesul de a-și reînnoi documentele, însă totul a rămas la stadiu de interes neconcretizat deoarece peste câteva săptămâni își vor aminti că nu au aplicat și vor întreba din nou.

Foarte multe persoane dintre cele care ne contactează au documentele expirate de … ani, întreabă cum își pot obține actele, însă totul se rezumă la acea întrebare.

De ce au fost implementate serviciile PREMIUM?

În primăvara anului 2019, când liniile telefonice erau disponibile oricui suna, colegii mei au preluat un apel de la o persoană care dorea înregistrarea nașterii unui minor la Consulat.

Aceștia au parcurs procedura standard de identificare a circumstanțelor clientului și au aflat că acea persoană încerca să ne sune de câteva zile însă liniile erau mereu ocupate. 

Fiindcă nu ne-a putut contacta, a găsit un alt prestator de servicii care i-a efectuat apostilarea și traducerea documentelor, deși noi prestam aceste servicii.

Era simplu. Clientul nu mai putea aștepta! Avea nevoie de documente. Atunci s-a spus STOP!

După o perioadă de testări de aproape un an și după multe investiții în echipamente și sisteme informatice, eram pregătiți să livrăm servicii PREMIUM, iar pandemia ne-a oferit ocazia unică să efectuăm această tranziție.

În data de 27.03.2020 am fost obligați să suspendăm serviciile din call center deoarece nu mai puteam lucra de la birourile MAIER Consultants din România datorită implementării stării de urgență.

De aceea, în data de 26.04.2020 anunțăm deschiderea liniilor telefonice pentru clienții PREMIUM, iar consultanții noștri preiau primele apeluri telefonice de la ”biroul” acestora de acasă.

Serviciile PREMIUM în prezent

Astăzi, la exact 4 luni de la deschiderea liniilor telefonice, rapoartele interne indică o creștere uriașă în satisfacția clienților PREMIUM și o livrare a serviciilor într-un timp mult mai rapid decât în perioada în care oricine ne putea contacta telefonic.

Desigur, la fel a crescut și nemulțumirea celor care erau obișnuiți să sune lunar pentru a întreba ”cum îmi refac buletinul?” și nici azi nu au reușit să aplice.

Această nemulțumire se reflectă prin ultimele recenzii publicate pe pagina noastră de Facebook, însă este prea târziu. Timpul în care era totul gratis s-a sfârșit!

 2,962 total views,  2 views today

Comments are closed.