Soluții la nevoile dumneavoastră.

Sună acum la:

+40 316 300 044

logo

09:00 - 18:00 (RO)

Luni - Vineri

CONCURS: Opinia ta conteaza!

CONCURS!!! CARE ESTE OPINIA TA? NOI TE MOTIVĂM CU 500€.

Opinia dvs este foarte importanta pentru noi si pentru clientii nostri. De aceea dorim sa fim cat mai transparenti iar efortul dvs este nepretuit pentru noi cat si pentru persoanele care inca au dubii in a folosi serviciile noastre.

Cum pot participa?

Pentru a participa vă rugăm sa filmati cu telefonul mobil un scurt material in care detaliati experienta dvs cu noi si puteti intra in tragerea la sorti pentru a castiga cei 500€. De preferat, acest video sa fie de aproximativ 30 de secunde insa poate fi si mai lung.

Unde trimite materialul audio-video?

Materialul audio-video se poate trimite prin mesaj privat pe pagina noastra de Facebook sau prin email la info@maier-consultants.com

Cine poate participa?

La acest concurs poate participa orice persoana majora. Puteti participa chiar daca ati auzit de noi de la un prieten care este multumit de serviciile noastre sau daca dvs ati aplicat cu noi si sunteti multumit/a de calitatea serviciilor oferite.

Unde vor aparea materialele video?

Toate materialele video vor fi incarcate initial pe pagina dedicata concursului: https://elit-consultants.com/concurs-opinia-ta-conteaza/ dupa care vor fi distribuite pe celelalte pagini ale MAIER Consultants.

Care este perioada concursului?

ACTUALIZAT: Datorită numărului redus de aplicanti, perioada consursului a fost extinsa cu inca 60 de zile, pana la data de 12.01.2019.

Perioada concursului este de 60 zile si este cuprinsa intre 13.09 si 12.11.2018. In aceasta perioada vor fi colectate toate materialele audio-video si postate pe pagina concursului. Premierea se va face prin tragere la sorti. Acest eveniment va fi transmis live la o data mentionata ulterior.

Cum se face tragerea la sorti?

Fiecarui participat ii va fi alocat un numar. Acest numar este alocat in ordinea procesarii materialelor primite si va fi mentionat pe pagina concursului. Tragerea la sorti va fi random si doar un numar va fi extras. Pentru a ne asigura ca suntem transparenti vom folosi un program online tip https://www.random.org/ iar evenimentul va fi transmis live.

ATENTIE: Prin transmiterea materialului audio-video, sunteti de acord cu folosirea acestor materiale in cadrul campaniilor noastre de marketing.

Regulamentul complet al concursului este disponibil pe https://elit-consultants.com/regulament-concurs-opinia-ta-conteaza/.


PARTICIPANTI!

 

  1. Camelia J. – Irlanda