Soluții la nevoile dumneavoastră.

Discută cu un partener

logo

09:00 - 22:00 (RO)

Luni - Vineri

COMUNICAT – Consulatul General al României în Edinburgh îşi va restrânge activitatea

Mesaj important pentru românii din Scoția şi Irlanda de Nord

Vă anunțam că începând de luni, 23 martie, Consulatul General al României în Edinburgh îşi va restrânge activitatea, răspunzând doar la urgențe.

Vă îndemnăm şi pe dumneavoastră să limitați deplasările cât mai mult, să ascultați sfaturile specialiştilor şi, pentru că vom avea mai mult timp, să ne amintim de lucrurile care ne relaxează şi ne fac plăcere.

Vă informăm că, în toată această perioadă, pentru orice URGENȚĂ , echipa Consulatului General al României în Edinburgh vă stă la dispoziție. Dacă , din păcate , vă aflați în această situație, vă rugăm să ne contactați la email edinburgh.infoconsul@mae.ro sau la telefonul de urgență 07951858445

Ne cerem scuze că nu putem onora programările şi vă asigurăm că îndată ce activitatea va fi reluată, vom face demersuri pentru ca cererile dumneavoastră să fie soluționate.

Sursă: Consulatul General al României la Edinburgh

Serviciile MAIER Consultants în perioada de suspendare a activității Consulatului General sunt:

  • efectuare de traduceri legalizate pentru limba română și engleză;
  • aplicarea apostilei de la Haga pentru documentele emise în Marea Britanie (certificate de naștere, căsătorie etc.);
  • servicii de consultanță (reîntregirea familiei, tăgada paternițății, execuator – recunoașterea sentințelor străine, vize, divorț, imigrări etc.);
  • obținerea unor documente din România, în funcție de programul de lucru al autorităților române;
  • redactarea actelor notariale legalizate prin solicitor în UK și care urmează să producă efect juridic în România;
  • verificarea eligibilității pentru obținerea unor documente prin Consulat, întocmirea documentației necesare și pregătirea dosarului în vederea obținerii unor programări la Consulat după reluarea programului de lucru.

Dorim să vă informăm că începând cu luna martie 2020, MAIER Consultants a eliminat taxele pentru obținerea programărilor la Consulat. Serviciile pe care le oferim în procesul de obținere a programării al Consulat sunt:

– verificarea eligibilității – consultanții noștri verifică circumstanțele dvs. personale cu scopul de a identifica dacă serviciul solicitat de dvs. poate fi prestat la Consulat, în conformitate cu legistația română.

– întocmirea documentației necesare – vă solicităm fotocopii la documentele originale pentru a verifica dacă dețineți documentele necesare pentru prestarea unui serviciu consular și vă oferim asistență în procesul de obținere a documentelor lipsă, emise greșit sau deteriorate.

– completarea formularului pe eConsulat – la cererea dvs. putem completa formularul de solicitare servicii pe site-ul Consulatului General, însă numai după ce s-a efectuat verificarea eligibiliății și a documentelor necesare.

– obținerea programării – se efectuează gratuit, dacă sunt îndeplinite toate condițiile de prestare a unui serviciu consular la Consulatul General.

– confirmarea programării telefonic și prin email – după ce Consulatul General aprobă dosarul dvs, vă contactăm telefonic pentru a vă transmite care este prima dată de programare disponibilă și vă trimitem un email complet care conține toate informații necesare prestării cu succes a unui serviciu consular.

Utilizarea serviciilor noastre înseamnă evitarea timpilor de așteptare, rezolvarea rapidă a serviciului consular și eliminarea riscului de a vă prezenta la Consulat fără a avea la dvs. toate documentele necesare.

Informații de contact MAIER Consultants:
email: info@maier-consultants.com
Messenger: http://m.me/maierconsultants
Telefon: multiple numerele cu tarif local (contact)

 2,976 total views,  10 views today

Comments are closed.