Soluții la nevoile dumneavoastră.

Discută cu un partener

logo

09:00 - 22:00 (RO)

Luni - Vineri

COMUNICAT – Activitatea MAIER Consultants se restrânge

Stimați clienți,

Ca urmare a măsurilor de protecție pentru combaterea răspândirii virusului COVID-19, MAIER Consultants a decis reducerea programului de lucru și suspendarea Departamentului de Call-Centre al Serviciului de Relații cu Clienții. Această măsură intră în vigoare de luni, 30.03.2020 pe o perioadă nedeterminată.

Totodată, deoarece autoritățile locale din Marea Britanie și România au luat măsuri pentru restricționarea călătoriilor care nu sunt absolut necesare, MAIER Consultants a decis să continue activitatea de la domiciliul partenerilor și colaboratorilor noștri.

Serviciile prestate de MAIER Consultants în perioada următoare sunt:

  • efectuare de traduceri legalizate pentru limba română și engleză;
  • aplicarea apostilei de la Haga pentru documentele emise în Marea Britanie, Irlanda și România, în funcție de programul de lucru al autorităților române; (certificate de naștere, căsătorie etc.);
  • servicii de consultanță telefonică (reîntregirea familiei, tăgada paternițății, execuator – recunoașterea sentințelor străine, vize, divorț, imigrări etc.);
  • obținerea unor documente din România, în funcție de programul de lucru al autorităților române;
  • verificarea eligibilității pentru obținerea unor documente prin Consulat, întocmirea documentației necesare și pregătirea dosarului în vederea obținerii unor programări la Consulat după reluarea programului de lucru.

Cum ne puteți contacta?

Pentru a aplica, vă rugăm să completați contractul aferent serviciului dorit, accesând https://maier-consultants.com/formulare/.

Alte metode de contact:
Facebook Messenger – http://m.me/maierconsultants
Email: info@maier-consultants.com

 2,190 total views,  2 views today

Comments are closed.